Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Młodzi weselni

Wesele w Irysie

Polecane posty

Gość Młodzi weselni

Witajcie.Tak jak i Wy przeczytałam wiele stron i opinii o lokalach,nim wybraliśmy sale na nasz wspólny szczęśliwy dzień. Mimo złych opinii wielu lokali,postanowiliśmy,że nasze przyjecie weselne odbędzie się w Domu przyjęć,,Irys,,na Wartogłowcu. I oboje z moim cudownym mężem cieszymy się iż dokonaliśmy takiego wyboru.Nie wiem jak było przed laty ale na Naszym weselu było wszystko w porządku,oboje z mężem i rodzicami którzy nam wiele pomogli.Dziękujemy szefowej pani Bożenie P.gdyż jest kompetentną sobą,bardzo życzliwą. Jedzenie tak jak szefowa mówiła nie do przejedzenia,stoły pełne potraw do rana.Nawet moja wymagajaca teściowa nie miała zastrzeżeń:):D Personel..cóż pani Czarna bo tak została nazwana przez nas kelnerka,która nad wszystkim czuwa, może nie usmiecha się na każde zawołanie,ale jej oczy są wszędzie i pilnuje z perfekcją wszyskiego. Byliśmy z rodzicami i mężem mile zaskoczeni,gdyż nie wywarła na pierwszym spotkaniu na nas pozytywnego wrażenia,ale cieszymy się ze to ona czuwała nad wszystkim do białego rana,jest profesjonalistką-podziekowalismy pani Czarnej bukietem kwiatów. I na tym forum pragniemy podziękować Szefowej ,Czarnej i pozostałym kelnerką,oraz kucharzom.Mamy piękne zdjęcia z waszego ogrodu i piękne wspomnienia.Dziekujemy serdecznie.Szczęśliwi młodzi B..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować