Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym najbardziej śmierdzą kupy waszych dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Zauwazyłam, że od kiedy daję małemu jogurty owocowe, jego kupy są bardziej śmierdzące. czy to znaczy że może mieć alergię?

Gość o ja pierdziele, kobieto
nie masz lepszych zajęć, tylko wąchanie kupy swojego dziecka i zastanawianie się nad intensywnością smrodu- obrzydliwe

Gość gość
No wybacz, ale jak go przewijam to automatycznie czuję. A ty w maseczce na nosie zmieniasz pieluchy?

nie, ale nie zastanawiam się nad smrodem, tylko zmieniam pampersa i już

Gość gość
No to gratuluję, bo zarówno zapach jak i konsystencja kupy mogą naprowadzić na trop nieprawidłowości. Ja swoją zawsze analizuję i nie widzę w tym nic dziwnego. Jednak na kupie dziecięcej się nie znam.

od sprawdzania nieprawidłowosci w kale jest laboratorium, na szczęście z moją głową jest wszystko ok i w gównie grzebać się nie zamierzam

Gość gość
Nie chodzi o grzebanie się w gównie, tylko o obserwację - chyba czujesz i widzisz, zanim spuścisz, czy z twoją kupa jest wszytsko w porządku? Zresztą mi chodzi o kupe dziecka, jak masz problem z akceptacją tego że jesz i srasz to juz nie moja wina. Czekam na wypowiedzi od rozsądnych matek.

pozostawię bez komentarza, choc nie wiedziałam, że wyznacznikiem rozsądku jest grzebanie w kale i wąchanie go, miłego dnia

Gość gość
o ja pierdziele a po czym pozansz, ze dziecko ma biegunkę? Chyba chcąc nie chcąc zmieniajac pieluche widzisz co w niej jest durna paniusiu.

Gość Synaps___333333
oczywiście, że trzeba zawsze rzucic okiem co jest w pieluszce. Bo "inna" kupa może byc pierszym sygnałem, że dzieje sie cos złego. Do obciągania i łykania to pierwsze a patrzec na kupe własnego dziecka sie brzydzą, durne puste lale. - tak, to do ciebie idiotko "o ja pierdzielę" Autorko mocny zapach nie musi swiadczyc o alergii. Po prostu czasem tak jest. A dziecko ma wysypke, był sluz w kupie? Jesli nie to bym sie nie martwila.

Gość o ja pierdziele
biegunke chyba widac gołym okiem i nie trzeba w żaden inny sposób sprawdzać jej konsystencji i zapachu synaps- twój komentarz na poziomie jak cholera, więc daruj sobie, bo nie mam zwyczaju dyskutowac z kimś, kto najwyrazniej wylazł z rynsztoka

Gość no co wy ............
Ja tez patrze na kupę dziecka .To bardzo ważne bo czasami może być tam śluz,krew .

Gość do: o ja pierdziele
ty jestes jakaś niespełna...i tyle w temacie

Gość gość
U mojego najbardziej śmierdzą przy zabkowaniu ....