Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie ciazy;/

Podejrzenie ciazy - jak myslicie?

Polecane posty

Gość boje sie ciazy;/

Witam, chciałam Was zapytać, bo tak bardzo boje sie ze jestem w ciazy ze zaczynam w to wierzyc, okres mialam na poczatku maja (3 maj) krwawienie trwa tak 6 dni a 12 maja z chlopakiem sie dotykalismy, i na chwile wszedl we mnie bez zabezpieczenia ale nie kochalismy sie, mam 35 dniowy cykl przewaznie czyli kolo 6 czerwca powinna przyjsc @ a jest 10 czerwca i nadal nie ma, zaobserwowalam spadek temperatury, a w dniach spodziewanej miesiaczki przeszlam grype zoladkowa, co z pewnoscia mnie oslabilo i moze to przez to przesunie mi sie @? jak myslicie?

Gość zabajjona :-)
wracaj do ksiazek a nei za seks sie bierzesz dziecko!

Gość boje sie ciazy;/
nie jestem dzieckiem, ale jak kazda kobieta ktora stresuje sie opoznieniem okresu sie po prostu boje i zalezalo mi na czyjejs opinii

Gość boje sie ciazy;/
ktos oceni moj problem? prosze

Gość gość
Kiedy miał miejsce ten "stosunek"? którego dnia? Może nie nawet nie masz co pamikować, bo to wcale mogły nie byc dni plodne. odpisz

Gość boje sie ciazy;/
10 dnia cyklu, (czwarty dzien odkad okres sie skonczyl mniej wiecej)

Gość gość
No to spokojnie. Przy 35 dniowych cyklach dni plodne masz od 18 do 23 dnia cyklu, a owulacje 22 dnia cyklu. Nie bylo wytrysku, wiec sie nie lekaj. Szanse masz żadne :)

Gość gość
Wybierz się do ginekologa, może warto przyjrzeć się Twoim cyklom. Dla uspokojenia zrób sobie test ciążowy, choć to chyba bezsensu w takiej sytuacji.

Gość boje sie ciazy;/
jak kiedyś byłam u ginekologa i mowilam o tych cyklach to nic nie powiedzial ze sa zle, jedynie ze jesli chce miec krotsze to moge stosowac tabletki anty... uspokoilas mnie tym choc tez to rozwazalam, ale spozniajacy sie okres jest stresujacy sam w sobie;/

Gość gość
nie ma szansy bys była w ciazy.. nie stresuj sie, choroba tez mogla miec swoj wplyw na przesuniecie okresu, przestan sie zamartwiac i wyluzuj, a na przyszłosc poczytaj o dniach płodnych i nie wpłodnych aby nie miec potem watpliwosci

Gość boje sie ciazy;/
dziekuje za odpowiedzi:) lepiej mi i mam nadzieje ze na dniach okres sie pojawi:)

Gość gość
napewno, zawsze mozesz zrobic test i bedziesz wtedy miec wieksza pewnosc :)

Gość boje sie ciazy;/
na razie nie mam gdzie kupic;/ mieszkam w malutkiej miejscowosci z 1 apteka....

Gość gość
moze nawet obejdzie sie bez testu ;)

Gość boje sie ciazy;/
pewnie tez to, ze sie stresuje opoznia go dodatkowo:) wolalabym nie miec jeszcze dziecka:)

Gość kkkaaasss10
to ja ci powiem że od pół roku się staram o dziecko , trafiam dokładnie w dni płodne z monitoringiem u ginekologa i wyobraź sobie że w ciązy nie jestem mimo tego że wszystko jest z nami wporządku. Nie jest łatwo zajść w ciążę. Tym bardziej że nawet nie skończył w Tobie. Także nie masz czym się stresować.

Gość boje sie ciazy;/
ale ten spozniajacy okres jest denerwujacy - dzis tez nic:( twarz mam cala w rozmaitych krostach - to taki moj sygnalizator zblizajacego sie okresu ale sa juz tak dlugo a okresu nadal nie ma;/ z drugiej str kiedys mialam bardzo nieregularne okresy, mialam nawet 60 dniowy cykl, ale wtedy nie musialam bac sie ciazy... teraz cykle mam bardziej regluarne tak jak wspomnialam 32-35 - nic czekam na @ dalej...sprawdzalam rano temperature i mam normalna 36,6.

Gość boje sie ciazy;/
nadal brak okresu, jest tylko bialy sluz...

Gość boje sie ciazy;/
dziś też nic, kupiłam w aptece test i jutro rano zrobię - boje się jego wyniku;/ najchętniej już teraz bym go zrobiła ale poczekam do jutra...