Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pójdę z tym na policje bo nie mam siły!!!!

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj pisałam o tym https://dodatkowapraca.com/ , zapłaciłam 67 złotych a dzisiaj wysłali mi meila że zmienił się numer konta i musze im jeszcze raz zapłacić. Co teraz ? idę z tym na policje.

Gość gość
nie potrzebnie wysłałaś. Oni działają poza prawem. O zmianie maila informuje się w takim wypadku zawsze , a dwa to jakaś firma naciągaczy.

Gość gość
Ale oni nasyłają na ludzi komornika itp. Moja koleżanka zapłaciła pobieraczkowi a pobieraczej dalej wysyłał listy, nawet listy z windykacji do niej przychodziły.

Gość x3333
idź na policję. Szybko.

Gość gość
Tylko co powiem policji? Że byłam pod wpływem alkoholu????? dlatego tam się zarejestrowałam. Naprawdę serce mnie boli.

Gość gość
Nie wiem co robić??? Powiedzcie mi iść na tą policje czy też nie?

Gość gość
znam policjanta który zapłacił pobieraczkowi. Policjant też czlowiek. Po prostu nie płać i olewaj listy. Będzie dobrze , a sprawa sądowa na nich prędzej czy później i tak się odbędzie.

Gość annaaaaaaaaaaa
no nie mówcie ze jeszcze dajecie nabierać się oszustom w stylu pobieraczka... :o oni wlasnie zarabiają na takich naiwnych ludziach, do mnie tez przysłali wezwanie do zaplaty, olalam ich cieplym moczem, rownie dobrze możesz napisac im żeby wsadzili sobie to wezwanie w doope

Gość gość
kojarze Twoj temat, masz przesrane :O ale sie Ciebie uczepili... zreszta ja nie wierze w tą zmiane konta. no to moze zadzwon do banku zeby cofneli te pieniadze.

Gość gość
Już nie trzeba. Spojrzałam na numer konta na blankiecie, zauważyłam że to jest ten sam numer na który przelałam pieniądze. Uspokoiłam się ale wpadłam w histerie.

Gość Alinka Kalinka na na na na na
Zgłoś to na policję To oszuści. Zrobią wszystko, by wyłudzić pieniądze :( To pewnie coś w stylu tego pobieraczka. Im na pewno o to chodzi, by nikt nie zgłaszał na policję, a frajerzy płacili - czysty zysk. I po co płaciłaś dziewczyno!!! Teraz jak zapłacisz gnojom śmierdzącym drugi raz będziesz największym pustakiem i frajerką!!!!!!!!!! Zgłoś to na policję!!!!!!!!!!!!! A nawet jak się boisz to przecież masz potwierdzenie przelewu!!!! Proszę zgłooś to na policję aby ustrzec innych i gdzie tylko się da np do TV

Za co masz im zapłacić 7 dych w ogóle nosz k...a niektórzy harują na to ciężko w mrozach 12 godzin .... A oni to od Ciebie za darmo mają :( Nie lepiej by było zapłacić dla schroniska te pieniądze zamiast dawać oszustom?

Weszłam na tą stronę ... Powiem Ci, że nielegalne jest żądanie pieniędzy za pośrednictwo od pracownika!!!

Widać że to jakaś ściema! Rzekoma infolinia nie działa, jak kliknęłam na rzekomych "fanów" to nic się nie otwiera... Może chociaż ktoś to przeczyta i się nie da nabrać... Swoją drogą jakim trzeba być podłym by od biednych ludzi szukających pracy wyłudzać groźbami pieniądze ja pierdzielę :O:O:O

Gość gość
Ale dla świętego spokoju zapłaciłam bo myślałam że umre ze strachu. Teraz przynajmniej nie będę się denerwowała czymś takim jak komornik, itp.

Gość jak nielegalne, przecież
regulamin wyraźnie mówi że akceptując i zgadzając się na warunki została zawarta umowa.

Gość gość
Zapłaciłam w PKO, więc jutro oni powinni mieć te pieniądze na koncie. Już nigdy nie zrobie takiego głupstwa. Nie wiem tylko czy gdzieś za zerwanie umowy o dzieło można zapłacić karę,

Jeśli dopiero wysłałaś pieniądze, możesz je zablokować i cofnąć przelew. Zadzwoń do swojego banku i poproś o to. Powiedz, ze to oszust.