Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona, opuszczona

Przyjaciółka odbiła mi faceta

Polecane posty

Moja przyjaciółka odbiła mi faceta. Ta p********a szmata cały czas udawała moją powierniczkę. Było nam razem tak dobrze. Byliśmy razem 3 lata. Wiem, że to nie jest bardzo długi okres czasu. Tak bardzo mi na nim zależało. Gdy go poznałam miałam 20 lat. To był pierwszy facet w moim życiu. Kochałam go nad życie. Myślałam, że spędzimy razem życie. Tak bardzo chciałam żyć przy Jego boku do śmierci. A ta głupia p***a mi go odbiła. Najgorsze jest to, że widziałam ich na własne oczy. Przyłapałam ich. Przyszłam do domu z pracy i widziałam jak kochali się w naszym łóżku. Czuję się jak ostatni śmieć. Nienawidzę ich. Zdradziły mnie dwie najbliższe osoby. Prócz nich nie mam nikogo. Poradźcie mi co mam robić. Dłużej już nie dam rady tak żyć.

wyświadczyła Ci tylko przysługę - pomyśl czy chciałabyś być z facetem który pójdzie do łozka każdą lepszą ? a o nich już nawet nie myśl bo takie ścierwa nie zasługują nawet na minutę uwagi

Gość gość
Słuchaj dziewczyno zajmij czymś umysł nie nimi . Okropne co Cię spotkało ale JESTEŚ MLODZIUTKA i ten facet jak i przyjaciółka są gowno warci. Przypomnijmy sobie, ze tak naprawdę nie było Ci z nim dobrze po prostu był bo był. Przypomnijmy sobie złe chwile. A ona ? Toz to zero jest jakieś :)

Gość gość
Przypomnij miało byc. Musisz przetrwać zły czas, nie radzę ci z nia gadać wogole bo cię zniszczy psychicznie. A on to facet traktujacy i ciebie i ja przedmiotowo także ona wcale nie jest w lepszej od Ciebie sytuacji choć o tym nie wie. Będziesz długo cierpieć ALE TO MINIE PAMIĘTAJ. a potem nie pozwól sobie na takie zero w Twoim życiu. Nie jesteś sama. Jesteś pozbawiona fałszywych przyjaciół a to duży plus .

Znam się z nią od piaskownicy. Nie jestem w stanie zrozumieć jak ona mogła mi to zrobić. Tylu facetów chodzi po świecie, a ona akurat musiała doczepić się do mojego.

Gość gość
a może lepiej na niego popatrz co on zrobił

Gość gość
To Ci Mega wspolczuje!!! Jego bym jakos przebolala,Ale tej pseudo przyjaciolce sprezetowalabym cos specjalnego zeby mnie popamietala Ale Bitsch z niej!

Gość gość
Zrobiła to bo jest głupia zwyczajnie i amoralna. Facet skorzystał z was obu i obie potraktował jak smieci. No i co ze od piaskownicy ja znałas? To nie świadczy o przyjaźni . Zostaw ich oboje w cholerę .

To takie trudne. Ja nie mam nikogo. Rodzice już nie żyją. Z dalszą rodziną nie mam kontaktu. Miałam tylko jego.

Gość gość
Masz siebie . I sobą sie opiekuj. A na przyszłość nie pozwól by jakieś gowno ci sie do buta przyczepilo. A teraz rozejrzyj sie wokół siebie są ludzie . Każdy z nich jest samotny. Pomóż im .

Gość gość
Miałam tę samą sytuację ponad 2 lata temu z tą różnicą, że nie byłam z chłopakiem tak długo. Ona nie dość, że straciła mnie, to innych znajomych i szacunek. On z tego co wiem, nie stroni od innych dziewczyn. Zresztą nawet do mnie wiele razy pisze i chce się spotkać. Żałosne. Gardzę nimi.

Gość singieleczka84
Nie ty pierwsza i nie ostatnia :) Teraz wszyscy naokoło zdradzają i odbijają.Takie czasy...

Nie można "odbić" faceta, on sam poszedł. Jak nie ona to inna, a tak pozbyłaś się dwóch fałszywych osób z życia.

Gość czekoladka89
Wspolczuje Ci naprawde, falszywe swinie... Rozumie Cie tez z ta cala samotnoscia, niestety nie jest latwo zajac mysli czyms innym, kiedy siedzisz sama w domu, co dalej? Nie wiesz co masz ze soba zrobic. Wiem naprawde co to znaczy, dlatego zycze Ci duzo sily i wiary w siebie :)

Gość Heniu
Lekcja podstawowa, choć dla Ciebie nowa: gdy pojawia się facet i masz koleżanki to z koleżanki masz już rywalki! Wiele razy sprawdzone, na własnej skórze doświadczeniem potwierdzone. Jak nie można odbić? Można! Karolina, tak się zarzekałaś, że ci się nie podobam a co było jak zacząłem spotykać się z Gośką? "ja z tobą mogłabym robić o wiele więcej!" - tak mi powiedziałaś głupia k...o wlepiając we mnie te swoje przerośnięte patrzały! Bo ty taka śliczna lala, nie mogłaś przeżyć że ją lubię? Że to ją wybrałem bo ty byłaś głupia i głupią pozostaniesz? Przyjaciółki z dzieciństwa - jasne! Akurat! Jak masz choć trochę rozsądku to nawet ich z nim nie poznawaj.

Gość gość
p r z e c i e ż t o p r o w o k a c j a!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jesteście nawini, ja od razu widze, kolejna łzwa historia, chłopak zdradził mnie z przyjaciólką, a moi rodzice nie żyją, coś w stylu tego, co był taki temat jakiś czas temu, mój chłopak jeździ na wózku, widać ten sam styl od razu ;)))

Gość gość
dziewczyno ten drań najwidoczniej nie był wart ciebie zapomnij o nim i o tej szmacie niby przyjaciółce tak to jest w życiu jeżeli chodzi o faceta to nie można ufać żadnej koleżance czy przyjaciółce

Gość pijąca przedpołudniową kawę
Prowo czy nie prowo takie sytuacje się zdarzają bo kobiety to h... Najlepsze kumpele obrabiają sobie d**ę a co dopiero przespać się z facetem przyjaciółki.

Gość gość
Byłam z facetem prawie 2 lata. Poznałam go z moją przyjaciółką, wszystko było ok. Ona go lubiła, ale nic specjalnego. Za to cały czas miałam wrażenie, że ona mu się podoba, że z nią flirtuje. Ale on zaprzeczał, więc nie robiłam z tego wielkiego problemu. Przez większość czasu układało się nam świetnie, ale ostatnie miesiące nie były ciekawe.... No i on powiedział, że chce przerwy, że musi odpocząć. Zgodziłam się. Byłam pewna, że jeszcze będziemy razem, w końcu się kochaliśmy. Spotykałam się częściej z przyjaciółką, rozmawiałam z nią o moich problemach, ona zapewniała, że się jeszcze zejdziemy: przecież tak bardzo się kochacie! Minęły jakieś 2 tygodnie od naszego rozstania. Dowiadywałam się, że mój były bardzo często spotyka się z moją przyjaciółką. Ale twierdzili, że to tylko na gruncie przyjacielskim. Nie czułam w niej zagrożenia, bardzo jej ufałam. Ale zaczęłam zauważać, że on już chyba nic do mnie nie czuje. Wtedy spotkałam się z nią. Rozmawiałyśmy długo. Ona mówiła, że przyjaźń jest dla niej najważniejsza, że nigdy by mi czegoś takiego nie zrobiła, że są rzeczy ważne i ważniejsze.... Po czym tydzień później byli już razem. Nie wiedziałam co mam zrobić. Zycie runęło mi w jednej chwili… straciłam przyjaciółkę i faceta którego kochałam. Z pomocą przyszedł mi rytualista perun72@interia.pl u którego zamówiłam urok miłosny. Zadziałało. Po kolejnych 2 miesiącach facet znowu był ze mną, a „przyjaciółka” boi się do teraz spojrzeć mi w oczy. Czuję że odzyskałam twarz.

Gość gość
Jestem pewna że magia działa ale trzeba być cierpliwym. Sama czekałam 5 miesięcy ale w końcu chłopak wrócił. Wybrałam białą magię ze strony http://magia-anielska.pl i mogę polecić.

Gość znowuż spamisko
14.09 wszędzie spamujesz! Nawet tematy sprzed 11 tu lat odkopujesz, weź się ogarnij, załóż sobie swój temat i tam wklejaj te linki! Gdzie nie wejdę, to jakiś dinozaur odkopany i oczywiście link tej spamerki na końcu I zdecyduj się, czy czekałaś 3 miesiące, czy 5, czy na chłopaka, czy męża, bo wszędzie co innego piszesz , chyba rozdwojenia jaźni dostałaś

Gość Elka

Tez mam aktualnie taka sytuacje ze na mojej imprezie ich poznala upili sie pocalowali i spotykaja sie za moimi plecami. Wiem ze sypiaja razem z moim aktualnie urwal sie kontakt nie chce sie spotkac pogadac nawet szczerze nie chce powiedziec to koniec. Unika mnie a tak mnie boli ze przyjaciolka zrobila mi takie swinstwo

Gość Bggfghh

Ja nie wiem ok jako 16 18. Latka jeszcze moge to wytlumaczyc glupota. Ile Wy macie lat przrciez z wiekiem nabywa sie zasad ludzie

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Elka napisał:

Tez mam aktualnie taka sytuacje ze na mojej imprezie ich poznala upili sie pocalowali i spotykaja sie za moimi plecami. Wiem ze sypiaja razem z moim aktualnie urwal sie kontakt nie chce sie spotkac pogadac nawet szczerze nie chce powiedziec to koniec. Unika mnie a tak mnie boli ze przyjaciolka zrobila mi takie swinstwo

Bo ,,przyjaźń" miedzy kobietami jest doc zadu aż spodoba eamnsie ten sam facet...kobieta są fałszywe, zawistne i knuja, juz dawno się przekonalam ze kobieca przyjaźń to mit (chyba ze miałam takoeg pecha i są jeszcze ma prawdę szczere, życzliwe kobiety na tym świecie ale to rzadkość). Jedyna moja przyjaciółką, powierniczka jest moja siostra, wiem ze TYLKO jej mogę na 100% zaufać. A faceta ty sama powinnas pogonic i urwac kontakt a z tego co wywnioskowałam to jeszcze dopraszalas się o rozmowę, wyjasnienia, a on Cie olal. Ale po co? Chyba wszystko jasne, zdradził Cie i może od dawna zdradzał. Miej honor kobieto i olej go definitywnie.