Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pewnie mnie zjedziecie ale co mi tam

Polecane posty

Gość gość

jestem dziewicą, czuję, że uciekają najlepsze lata a na związek, normalną relację z facetem nie mam szans. chcę nawiązać relację z facetem opartą tylko na seksie. on jest cierpliwy, nie wymaga ode mni nic, nie pogania i nie nalega póki co. tylko teraz troszkę zaczęłam się wahać. czy był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość gośćI
A dlaczego zakładasz, że nie masz szans na normalny związek?

Gość gość
mam 23 lata i nigdy nikogo sobą nie zainteresowałam. chyba nie jestem dość ładna, mam chyba nudny charakter

Gość gośćI
Jeśli odpowiada Tobie być worem na spermę dla jakiegoś kootasa. i będziesz mogła patrzeć na siebie bez obrzydzenia to droga wolna. To Twoje życie i rób sobie z nim co chcesz.

Gość gość
póki co to nie patrzę tak na to. raczej jestem podekscytowana, że spróbuję czegoś nowego...

Gość gość
a ten facet wcale nie jest obleśny i stary, wręcz przeciwnie. bardzo mi się podoba pod względem fizycznym

Gość gośćI
jasne, jasne wytarzaj się w goownie, to takie nowoczesne, postępowe i trendy wejdż po tym na kafe i opisz jak się czujesz 🖐️

Gość gość
nie jestem taka idealna jak Wy. wiem, że nie mam szans na chłopaka, na męża. mam życ do końca życia w celibacie?

Z takim podejściem Kochana na pewno nikogo nie znajdziesz. Zmień swoja samoocenę a zobaczysz ile się wokół zmieni ;)

Gość gość
oj z tym że nie masz szans to przesadzasz no ale seks jest dla ludzi :) -no moze z wyłączeniem prawiczkow :D tym bardziej ze z tego co zrozumialam to nie jest seks na jeden raz tylko dluzsza znajomosc, w jakims sensie zwiazek... wiec co w tym zlego... Mnie tez ciezko wierzyc w wielka milosc i ogromne zakochanie pomimo ze tego pragne najbardziej na swiecie :)

Gość gość
no ale jak zmienić? realnie oceniam sytuację...