Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

UK pielęgniary bez doświadczenia?

Polecane posty

Gość gość

hey, czy ktoś się orientuje czy pielęgniarka z licencjatem za granicą (m.in UK) może zarabiać adekwatnie do swoich umiejętności , ale nie mając doświadczenia i czy ktoś w ogóle zatrudni niedoświadczoną pielęgniarkę ( bo postanowiłą od razu zacząć pracę za jakieś konkretne pieniądze zamiast wegetować w PL), czy raczej musi się zadowolić minimalną stawką (6 funtów/h) podcierając dziadkom tyłki? podsumowując: czy pielęgniarka z zerowym doświadczeniem ma jakąkolwiek szansę na normalną pracę ( od 10 funtów w górę/h) OD RAZU w uk( gdzieś przeczytałam , że od pielęgniarek z licencjatem wymaga się co najmniej 2-letniego doświadczenia- czy to oznacza, że mam się zadowolić tymi 6 funtami przez te 2 lata? nie da się tego jakoś przyspieszyć? dodam, że zależy mi na CZASIE- z minimalną stawką zbyt dużo się nie zaoszczędzi, a nie oszukujmy się- większość z nas wyjeżdża w celach zarobkowych, a nie chciałabym siedzieć w anglii aż się zrobię stara łysa i na końcu umrę, planuje tu spędzić jakieś 3 lata ) generalnie jestem otwarta na wszystkie rodzaje pracy, ale wydaje mi się , że pielęgniarka zarabia trochę więcej, niż ktoś kto np. zamiata ulice , tak więc jeśli ktoś jest rozeznany w temacie to prosiłabym o jakąś wskazówkę, co teraz najlepiej zrobić w takiej sytuacji, dzięx za wszystkie odpowiedzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować