Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sceiballanga

Znasz przepis na herbatę ? Podziel się nim ze światem !

Polecane posty

Gość Sceiballanga

Jeżeli macie pomysł na herbatę, o którym nikt jeszcze nie słyszał to znaczy, że możecie się nim podzielić. Oczywiście nie musicie, a swoją tajemnicę możecie schować w kitrałce, ale jeżeli uważacie, że ten przepis może odmienić losy innych ludzi na lepsze, to dlaczego by nie spróbować ? No właśnie. Masz ten pomysł ? Zaparzaj na konkurs ! https://apps.facebook.com/herbaciane-smaki

Gość gość
sorry, ale facebook w linku działa na mnie jak płachta na byka i od razu mam gdzieś takie strony. Nie da się już nic dzisiaj bez posranego pejsbuka?

Gość teodora teodorowna
Co to jest "kitrałka"? :D

Gość gość
Kitrałka, prawdopodobnie chodzi o jakąś saszetkę z bobrzą kitą ? Dobrze kombinuje ? Że niby chowasz do ciepłej kitrałki tajemnice kulinarne.

Gość muchaSKp
tak to jest z fejsbukiem, ale mi to nie przeszkadza, np z reeboka buty chętnie bym wygrała..

Gość marcellanaw
aj dziewczyny nie macie co robić? sesja ja tu sie uczę. to ugotujcie mi cos, nawet z herbatą i czekam na obiad!!!

Gość gość
Oj :D Studia skończyłam prawie 30 lat temu :D Odprężam się na kafe :) Trzymam kciuki za sesję! :D

Gość pozazdrościć tobie wyzej
a przepis na herbaciane smaki jakiś masz? może coś z gastronmia konczyle(a)s?

Gość gonzorro3
na herbatę czy z herbatą?

Gość groggos
ja np robię taki typowy grog z tekane zimową i bakaliami, rodzynkami wiśniowego syropu daję kapkę

Gość omki
Naleśniki z łososiem dla smakoszy: 300ml mleka, 200g mąki, 2 jaja, 3 łyżki oleju, 200g serka homogenizowanego naturalnego, 400 g wędzonego łososia, 2 saszetki teekanne cytryna imbir. Herbatę należy zaparzyć w 150ml wrzątku i wystudzić. Mleko, mąkę wystudzoną herbatę, jaja wymieszać na jednolite ciast. Na patelnię wlać olej, rozgrzać i usmażyć naleśniki. Naleśniki posmarować serkiem homogenizowanym, ułożyc na nich plastry wędzonego łososia, zawinąć w rulony. Podawać pokrojone na kawałki. Jak ktoś nie lubi łososia to można jesć z owocami po prostu

Gość hejkaff
a chyba jeden kij

Gość pykpyk
do 21 można wysyłać przepisy a potem jakiś drugi etap także mamy 4 dni kafeterianki!

Gość blogosssKKa
byłam na tej stronce i chyba chodzi bardziej o dania i głównie blogerzy biorą w nim udział, ja mam bloga ale małego:p

Gość gynuia
risotto na przykład z wsadem herbacianym. mogło by być?