Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznać po kobiecie że ją interesuję, podobam się?

Polecane posty

Gość gość

Dla jednych może to banalne ale ja mam z tym problem. Tzn nie widze tego że sie jakiejś dziewczynie podobam, wszystko podpinam pod koleżeństwo albo przejawy sympatii ale nie w kategorii podobania sie badz że kobieta traktuje mnie jako potencjalnego partnera. Jak wy to zauważacie?

Gość gość
sie umow z nia to bedziesz wiedzial

Gość gość
wiecej szczegółów , podaj przykład

Gość gość
Gapi się na ciebie jak wół na malowane wrota

Gość gość
opisz konkretny przyklad bo to co napisales jest bardzo ogolne i ciezko cokolwiek doradzic

Gość gość
" Gapi się na ciebie jak wół na malowane wrota " Czyli jak. Czesto lapie kobiety na tym ze na mnie patrza ale nie umiem rozpaznac w tym spojrzeniu zainteresowania. Dla mnie to całkowicie normalne że sie patrza a ja na nie i czesto nasz wzrok sie spotyka po czym co bardziej niesmiale odwracaja go. Tylko kiedy to zwykla reakcja a kiedy oznaka zainteresowania. Czytalem tez o zabawie wlosami ale zauwazylem ze u kobiet to naturalny odruch i nie musze sie jej podobac ale bardziej ona chce sie podobac(nie koniecznie tylko mi) badz popropstu jej wlosy przeszkadzaja.

Gość gość
Po prostu laska patrzy głęboko w twoje oczy (to tak zwane migdałowe oczy) a nie tak normalnie.

Gość gość
usmiech- wiekszosc kobiet sie usmiecha na powitanie czy podczas rozmowy. one chca uchodzic za mile i sympatyczne przynajmniej ja to tak odbieram ale nie kojarzy mi sie to wogole z okazywaniem zainteresowania facetowi.

Gość gość
"Po prostu laska patrzy głęboko w twoje oczy (to tak zwane migdałowe oczy) a nie tak normalnie. " Rodzajów spojrzenia jest tyle że nie wiem które to norma a które nie.

Gość gość
podoba ci sie jakas kobieta a ty szukasz u niej oznak zainteresowania , dobrze rozumiem? chcesz uslyszec od nas rady zeby sprawdzic czy jej tez sie podobasz. stad ten temat? x na pewno patrzy na ciebie, wodzi za toba wzrokiem

Gość gość
usmiecha sie do ciebie caly czas

Gość gość
Podoba mi sie wiele kobiet. Ale powiedzmy że mnie pewna zainteresowała i zastanawiam sie czy ja też Ją?

Gość gość
" usmiecha sie do ciebie caly czas " Być może ale skąd mam wiedzieć że przy innych zachowuje się inaczej? To jest problem że niemam porównania. Zawsze tylko widze to z jednej perspektywy. Umiem zobaczyc jak komus wpadnie w oko np znajomy, znajoma bo wtedy mam porównanie.

Gość ygdyfjfufh
a nie prościej zapytac tej jednej ? :P

Gość ygdyfjfufh
czyli to nieznajoma, wiec skoro sie nie znacie to chyba tylko gapic sie moze bo nic innego mi na mysl nie przychodzi, co innego jak byscie sie znali to wtedy mozna pare znaków zauwazyc

Gość wujek włodek
Najlepiej zagadaj bo kobieta pierwsza do ciebie nie zagada. To nie USA,UK czy inny kraj zachodni.Tam kobitki są bardziej wyluzowane niż w Polsce.

Gość gość
niesmiałośc w tej kwestii mnie ogranicza. Nie sama nieśmiałość w kontaktach międzyludzkich ale gdy trzeba okazać zainteresowanie. No i jak kobieta mi sie spodoba to czuje że mam 1000 mysli naraz

Gość ygdyfjfufh
w jakich okolicznosciach ja widujesz? znajoma znajomych na imprezach, znajoma ze szkoly, z uczelni czy pracy, sasiadka z osiedla, znajoma z przystanku , jak czesto sie widujecie? cos wymyslimy

Gość gość
Akurat ta ostatnią w pracy ale chodzi mi ogolnie jak poznać gdy ma sie slabszy kontakt. Z tą z pracy za jakis czas pewnie sie lepiej poznamy wiec i latwiej mi bedzie "wyczuc" ja ale wkurza mnie to że nie potrafie sobie poskladac i dostrzec tego czy jej sie podobam.

Gość gosc nr 2
wydaje mi się ze szukasz kobiety na siłe. jak nie jedna to druga - na kazda patrzysz jak na potencjalna partnerke i za bardzo starasz sie dobrze wypasc. Powiedz ile masz lat, skoro czujesz taka presje znalezienia kogos. zastanów sie co jeszcze moze być powodem Twojej nieśmialosci, warto nad tym popracowac.

Gość gosc nr 2
dodam jeszcze zeby dowiedziec sie czy sie komus podobasz musisz poznać ta osobe bo tak na doleglość się nie da, jak ktos wyzej napisal ze zainteresowana kobieta gapi sie na Ciebie jak wół na malowane wrota.Samo patrzenie nic nie daje. takie rzeczy wychodza w praniu, widzisz jak z Toba rozmawia i czy ja interesuje to co mowisz, zadaje ci pytania, chetnie sie umowi po raz 2 lub wykreci, to widac. Kazdy czlowiek jest inny i inaczej ukazuje zainteresowanie a na forum mozemy podac Ci rzyklady ale beda one zbyt ogolne zeby porównac czy dana osoba też tak robi. A w przypadku tej chyba nie musisz jej wyczuwać i skladac szczegółów do kupy oraz zastanawiac sie bo jakie toma znaczenie czy jej sie podobasz? to czy z kims sie zakumplujesz czy zaprzyjaznisz nie zalezy od tego czy sie danej osobie podobasz.

Posłuchaj, jeśli nie wiesz, to się nie dowiesz czyli musisz się nauczyć. To tyle w temacie.

Gość Moze to ci nie wiem
:/

Gość gość
"nieśmiałość w tej kwestii mnie ogranicza" jak facetowi zalezy aby dana dziewczyne poznac to jest w stanie sie przelamac. nie rozumiem takiego tlumaczenia. co w tym strasznego. Ja zawsze podchodze do tej ktora mi sie spodobala i mniej wiecej orientuje sie czy ja jej tez. A co czują w takich sytuacjach niesmiale osoby? Ciekawi mnie to

Gość polne maki
no właśnie jakbyś się zorientował ? mi się podoba facet ale nie stać mnie na odważny krok póki co , jestem przy nim nieśmiała , czasami nasze spojrzenia się spotykają ale wtedy albo szybkie spojrzenie w drugą stronę , albo dłuższe patrzenie sobie w oczka z uśmiechem

Gość gość
powiekszone zrenice, tylko ich nie oszukasz ;-)

Gość gość
właśnie powiedz co czujesz, te 1000 myśli naraz

Gość gość
zrenic nie jestes w stanie porównac chyba że sie przyjrzysz z bliska wiec przy rozmowie jak stoicie dalej od siebie nie da rady

Gość gość
tez nie wiem a chciał bym wiedzieć:(

Gość gość
myślę,że po mnie nie widać że mi się ktoś spodobał..jestem nieśmiała a w takim przypadku nawet jeszcze bardziej,spuszczam wzrok,mało się odzywam więc nie widać..