Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaaaaaa

CHCĘ BYĆ CIASNA!

Polecane posty

Gość joannaaaaaa

Witam, miałam mężczyzne przez jakiś czas z ktorym straciłam dziewictwo, uprawialiśmy czynny seks praktycznie codziennie przez ponad rok. Rozmiar jego członka wynosił 19cm, zawsze był bardzo twardy i przyjemnie było go czuć w sobie. Jakiś czas temu zerwaliśmy, aktualnie mam nowego faceta z ktorym dzisiaj pierwszy raz spałam. Jego rozmiar to 16cm, ma cienkiego członka na koncu + nie jest super twardy nawet przy 100% erekcji. Powiem szczerze, nie czułam nic. On sam zdawał się tonąć we mnie. Myślę że chciałabym być z nim dłuuuuuugo dłuuuugo, ale bardzo wazna role spełnia seks. Tutaj jest niestety problem. Chciałabym być ciaśniejsza żeby czerpać - i dawać przyjemność.

Gość gość
teraz to pozostał Ci tylko ten drugi otwór

Gość gość
potrzebujesz czasu by przywyknac do nowego partnera. bylem w takiej sytuacji. jako facet... za to jak przywykla to tak sie dogralismy ze zapomniala o rozmiarze. no ale fantazji troche czeba ;)

Gość gość
Ćwicz mięśnie pochwy

Gość joannaaaaaa
Nie mam jak przywyknąć, bo on wyjeżdza na jakiś czas wkrótce, dlatego zalezy mi zeby nasz ostatni seks przez jego wyjazdem był czymś naprawde wyjątkowym. Też nie widzimy się często bo mieszkamy w innych miastach.