Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margolka123

COŚ JEST NIE TAK Z TYM MOIM CYKLEM...

Polecane posty

Gość margolka123

Witam, może ktoś z forum już kojarzy moją sytuację, ale dla przypomnienia napiszę raz jeszcze... Otóż to : 14 lutego miałam okres. W marcu i kwietniu nie pojawił się. Udałam się z wizytą do ginekologa, z myślą 'a może to ciąża' - ale nie, jednak na szczęście nie. Lekarz przepisał mi luteinę, którą brałam pod językowo 2x2 przez 5 dni w dniach 24-28 kwietnia. Pierwsze jakieś plamienie ukazujące pseudo okres pojawiło się 6 maja, a konkretną miesiączkę dostałam 9 maja. Trwała ona normalnie, ok. tygodnia. Niestety trochę zaniepokoiło mnie dosłownie leciutkie plamienie, które dostałam 30 maja - utrzymywało się ono wiem, z 2-3 dni. Dziś jest 11 czerwca, a następnego okresu nie dostałam. Pobolewają mnie piersi, ale nic poza tym. Nie wiem, jak mam to wszystko rozumieć...

Gość margolka123
+ czy mogę brać luteinę na własną rękę?

Gość margolka123
aktualnie nie mam takiej możliwości, ponieważ lekarz przyjmuje co 2'gi tydzień, a nie zamierzam czekać na okres tak długo, jak ostatnim razem, bo to doprowadza do szaleństwa ;) a luteinę brałam już w zeszłym miesiącu... poza tym głupio mi tak łazić do gina co miesiąc z tym samym problemem :/