Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ciągle flirtuje z obcymi dziewczynami. Co robic?

Polecane posty

Gość gość

On ma taki charakter ze z kazdym gada, o wszystkim, dziewczyny to lubią..no coz mnie tez uwiodl swoim charakterem i teraz mam problem bo boje sie ze mnie zdradzi, idziemy przez miasto ostatnio to az 4 znajome spotkal i jakiegos kolesia, mase ludzi zna ;/ ciagle sie boje ze spotyka sie z kims za moimi plecami

Gość gość
moze ma tylko taki charakter ze lubi pozagadywac moj szwagier za kazdym razem jak gdzies jestesmy w sklepie to zagaduje do kazdej ekspedientki np jak pyta czy cos jeszcze to on mowi "jeszcze pani numer" itp moj chlopak natomiast jak cos w sklepie zagada to jedynie cos zwiazanego ze mna

Gość gość
ja bym zaczęła flirtować z obcymi facetami , na początek delikatnie ale tak żeby mój to widział, ciekawe jak się wtedy poczuje ? ja tak robię pięknym za naddobne a na jakieś zarzuty z jego strony mówię z dumą...,, twoja szkoła kochanie :classic_cool:,,...

Gość gość
Mój facet ciągle flirtuje z obcymi dziewczynami. Co robic?" x x gnac na cztery wiatry:classic_cool:

Gość Xxxvv,.,.
A jak się to flirtowanie objawia? Tzn tylko rozmawia z koleżankami np. pyta co słychać? czy też prawi kompletny, rzuca dwuznaczne spojrzenia, smsuje ciągle z jakimiś? Bo jeśli ta druga opcja to ja bym na Twoim miejscu wiała od niego jak najdalej bo rogi będziesz mieć prędzej niż później przyprawione...