Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

pragnę romansu z kobietą

Polecane posty

Ale w necie nie wiadomo na kogo trafisz,nie kazdy ma talie szczescie trafic na taka fajna babke(na koncu swiata)cociaz popisac mozna,a w realu-- macie mnostwo klubow w Polsce gdzie mozna szukac.

Co do klubów, może ok, ale takie są w większych miastach a ja w dziurze jestem daleko wszędzie, więc odpada :)

Julita,sorki bardzo ze sie nie odzywalam,mam problemy z netem,odezwe sie jutro na Fb bo dzis nie mam czasu kompletnie,chyba ze mi sie uda pozniej,z tymi klubami masz racje,jednak w Polsce z tymi sprawami latwiej niz tutaj i bezpieczniej,pozdrawiam i buziaki.

Hejka Julita, zaraz zaczynam prace,weekend mialam dosc intensywny,koncert,goscie,sprzatanie.Odp Ci wieczorem na Fb,pragnienie nie ustaje i wkurzajace jest ze nie ma go jak ugasic:-(

Powaznie???Mnie sie dzisiaj tez snilas ze przyjechalas do mnie z rodzina,serio,bardzo zaluje jednak ze nie byl to sen erotyczny:-( moze to jakas telepati?:-)

chyba troszeczkę się przyciągamy, bo zajrzałam tutaj po tym jak napisalaś :)

Do goscia-jak fuj to po co tu wlazisz?Nie umiesz czytac tytulow?Julita zdecydowanie jest cos miedzy nami,cos fajnego i podniecajacego.

Gość gosiula37
czytam was i czytam i szkoda że rzadna z was nie jest z moich okolic

Gość gosiula37
Bielsko Biała

Gość gosiula37
od dawna już mam straszną ochote by sprawdzić jak to jest Jak smakuje inna c*pcia jak pachnie Poznałam fajną dziewczyne ale no coz,z Wrocławia. Podrywalam na ogólnym dziewczyne z moich okolic ale bała sie.Nawiasem mówiąc pierwszy raz podrywalam kobiete i przyznam że mnie to mocno rajcowało.

Gosiula,taka odleglosc to pikus,wsiadacie w pociag i spotykacie sie w polowie drogi,u mnie to juz lipa,samolot albo autokar i trzeba sie tluc najpierw do swojego miasta a potem ewentual ie na jakies spotkanie.Chwile z kobieta napewno bezcenne i niezapomniane i jak jest mozliwosc spotkania to trzeba skorzystac.

Gosiula przecież to około 2,5 godziny drogi do Wrocławia, zawsze możecie gdzies po drodze się spotkać, albo zaproś ją do siebie lub odwrotnie :)

Jlita uwierz ze Ty mi tez,mam realistyczna wizualizacje naszego sexu,hmmm,co z tym zrobic,nie wiem.Jak widac dla niektorych 2,5 h jest za daleko a 1300km?

:) 1300 dla mnie troszkę nierealne, chyba, że ty wybierasz się na urlop do Polski :)

Niestety ale rzadko jestem w Polsce,ostatni raz 2.5 roku temu,cala rodzine mam tutaj a rodzice przyjezdzaja raz do roku na kilka m-cy i robia objazd,najwczesniej moze w swieta Wielkanocne 2014r.Szkoda ze sie nie poznalysmy jak jeszcze bylam w Polsce....strasznie to skomplikowane.

no szkoda, wielka szkoda :(, ale nie rozpaczajmy, :) jak się nie uda w tym wcieleniu to może w następnym :d

Tak,gorzej jak w nastepnym wcieleniu bedziemy jakims zwierzakiem albo co gorsza jakas roslinka:-)Niestety chyba mi pozostanie permanentne dziewictwo,a z checia bym je z Toba stracila:-)

haha, uwierz , że ja też, właściwie coraz bardziej się nakręcam, ale cóż pozostaje nam świat marzeń i fantazji...

Gość śmiała panna
ja też o tym marzę i szukam uparcie odpowiedniej koleżanki.....

Gość ulita36
wszystko przed nami :)

jestem dobrej myśli :), może pora letnia będzie temu sprzyjać :), nowe znajomości, spotkania...