Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura12211231

,,top model" - Polacy jak zwykle źle wybrali...

Polecane posty

Gość laura12211231

Powinna wygrać Renata. Nie wygrała tylko dlatego ,że byla nie lubiana przez swoje zachowanie ,ale była najładniejsza zdecydowanie plus miała warunki na modelke (wzrost, sylwetka). Ja na nia liczyłam ,ale tak myslałam ,że nie wygra i tak...

Gość prawictwo pospolite125
nie ogladam telewizji nie znam top model ale rozpoznaje modelki met-art na przykład Anita C albo Elle B - tez jest niezła

Gość laura12211231
a Zuza ma ładna twarz - owszem ,ale jest brzydsza od Renaty o wiele i nie nadaje sie na modelkę. Marcela tak samo ( jest za niska). O Zuzie i Marceli niedlugo wszyscy zapomną

Gość ona.24
ten temat juz byl walkowany, ale ja rowniez bylam za Renata, ma najlepsze predyspozycje, jej zdjecia sa obledne, mam nadzieje ze zrobi duza kariere

Gość gość
Widocznie wysłałaś za mało smsów na swoją faworytkę.

Gość 88342
Zuza wygrala na litosc, bo kiedys tam sie rozplakala,mowila ze siebie nienawidzi (super chwyt,bo nie wierze ze to prawda-gdyby tak bylo nie pchalaby sie do takiego programu),cos tam gadala o przeszlosci,o ojcu... wiec wygrala na litosc. to jest zalosne. w Polsce tak zawsze..niewazne kto naprawde zasluguje na wygrana,bo wygra ten co sie bardziej nad soba uzala i opowie jak mu ciezko w zyciu bylo.

Gość laura12211231
jeszcze dziewczyny ,które nadawały się na modelki to : Ania Cybulska , Tamara ( choć z urody nie uważam żeby były ładne ,ale na modelki predyspozycje miały) i Marta Zimlińska (oprocz predyspozycji ładna) ,a poza tym to żadna sie nie nadaje na modelkę wsrod tych uczestniczek

Gość laura12211231
A no i jeszcze zapomniałam o Klaudii , ona tez by sie nadawała

Gość ewifewfwfew
dokładnie tak samo mysle jak Ty... Ale żadna ,, top model" nie zrobiła kariery i tak bedzie chyba nadal

Gość gość
Renia najlepsza :) szkoda że nie wygrala ale da sobie radę.

Moją ulubioną była klaudia, zuza też chyba była dobra ale nie wiem bo tylko 3 odcinki oglądałam więc nie powinnam oceniać