Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina30l

Ciuszki dla niemowlaka z second hendu?

Polecane posty

Gość karina30l

Mam pytanie do mam czy kupowałyście swoim niemowlakom tam ubranka? Jeśli tak to czy nie powodowały podrażnień,uczuleń. Ja zakupiłam ciuszki ale to wciąż za mało, w smyku na promocji 30%, 50 % i innych. Może na allegro coś ale jakoś nie mogę nic wyszukać i nie bardzo wiem jak z kosztami przesyłki.

Gość gość
W ciuchlandzie znajdziesz najwięcej fajnych ubranek dla dzieci. Trzeba tylko porządnie wyprać dwa razy i używać. Takie ciuszki kupować najlepiej, szczególnie dla niemowlaka bo dziecko szybko wyrasta. Szkoda wydawać kupę kasy na nowe ciuszki.

Gość Gardenia**
No pewnie, ze kupować! Taki maluszek bardzo szybko rośnie, więc bez sensu - dla mnie - jest kupowanie całej nowej wyprawki, bo to są naprawdę duże pieniądze. Poza tym nowe rzeczy trzeba też wyprać przed pierwszym założeniem a takie używane były już kilkukrotnie prane i to nawet lepiej - tak twierdziła połozna na szkole rodzenia. Ja mam wszystkie ciuszki używane, dostałam od 5 koleżanek, a one też czasem od innych osób. Są niezniszczone i spokojnie jeszcze kolejne dziecko je może założyć. Wiem, że z second handu to trochę inaczej bo nie wiesz kto nosił te ciuszki, ale 2 razy wyprawć i będą ok. Córka ma 2,5 miesiąca i dopiero wczoraj kupiłam jej sama coś nowego - czapeczkę :)

Gość gość
Moją córkę ubieram w sh od urodzenia ;) wyprać, wyprasować i tyle. Najwięcej kupuję w angielskich lompkach bo można kupić znane firmy - george, mothercare, early days, st bernard, ladybird, next.. Pełno tego! A jak wolisz wiedzieć skąd ubranka pochodzą to kupuj na facebooku - są specjalne grupy sprzedażowe dla dzieci, wpisz sobie "ubranka" i już wyskoczy. Tam dziewczyny sprzedają rzeczy - ciuszki, zabawki, akcesoria po jednym dziecku za tanie pieniądze.

Gość gość
chyba masz pralkę ? ustawiasz na 60 stopni i jedziesz ...

Gość pilotka na baterię*
Nie wyobrażam sobie kupowania ciuchów w sh, nie i koniec. Ja kupuję wszystko sama.