Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TEST BETA HCG 14 PO STOSUNKU JEST WIARYGODNY?

Polecane posty

Gość gość

prosiłabym o odpowiedz

Gość gość
ile dni po stosunku?

Gość gość
14 dni. 13 dni po Bobo test strumieniowy czulosc 10ml.U-negatywny.

Gość gość
to nie rozumiem, robiłas sikańca czy test z krwi? bo to różnica. Piszesz o bobo czyli sikancu, to skad ci sie wzięło to 14?

Gość gość
\jutro chce zrobic beta 14 dzien po stosunku. bedzie wiarygodny? Biore tabletki anty - zadnej nie zapomniałam, okres miałam w 7 dniowej przerwie ale chciałam tak dla pewnosci.

Gość marryjuana
Po co Ci to, przecież zabezpieczasz się tabletkami i na dodatek bierzesz je regularnie...

Gość gość
tak dla uspokojenia ze wszystko jest ok. kiedy moge zrobic najwczesniej jutro bede 14 dni po stosunku który byl dzien przed okresem i w dodatku przerywany. Myslicie ze jest sens robic?

Gość marryjuana
Tabletki antykoncepcyjne, brane regularnie, służą temu, abyś mogła kochać się w dowolnym momencie cyklu, jak tylko chcesz, z końcem w środku, bądź nie i to zależy tylko od Ciebie! 7 lat brałam tabletki, niczym się nie przejmowałam, tylko tym, żeby brać je codziennie o tej samej porze i nie bawiłam się w żadne stosunki przerywane, przecież od tego można się nieźle znerwicować. Nie ma sensu robić jakichkolwiek testów, zmarnujesz tylko czas, wyluzuj!

Gość gość
a gdybym chciala zrobic to po 14 dniach bedzie wiarygodny?

Gość marryjuana
Jak grochem o ścianę...

Gość gość
haha nie wierzę w to co czytam:D Przecież nie masz owulacji biorąc tabletki:P po co test z krwi? dla zabawy? czy masz za dużo pieniędzy?:D Ile masz lat?... A tak poza tym... po co bierzesz tabletki? Bo chyba po to żeby się zabezpieczyc... Rozumiem gdyby ci sie np okres spóźniał i miałabyś powody do niepokoju ale o co ci chodzi? Chcesz kogoś na dziecko złapać? Czy to może prowokacja?... AAA i jeszcze jedno! stosunek dzień przed okresem?? Nawet jakbys nie brala pigulek a stosunek bylby do konca to wtedy nie ma i tak szans bo przed okresem nie ma dni płodnych... Ludzie ! dzieci biorą się za seks... nawet nie wiesz jak cykl działa?... O mój boże :d