Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radzio88

dziewczyna mojego kolegi wskoczyła mi do łóźka, ale ja przegoniłem

Polecane posty

Gość Radzio88

co mam teraz zrobić. Nie mogę jej, ani mojemu koledze spojrzeć w oczy.

Gość gość
jak to wskoczyła ? po imprezie czy jak?

Gość nieszczęśliwy83
poprosiła mnie, abym ją odwiózł do domu. Znajomy przyjechał później, ale do niczego nie doszło.

Gość Radzio 88
była trochę pod chmielona. Mówię serio. Nie wiem, czy powiedzieć znajomemu.

Gość gość
powiedz mu jeżeli zależy ci na przyjacielu niech wie że jego laska to puszczalska dziwka i tyle

Gość Radzio88
wiesz, ale on nie jest o nią zazdrosny. Jest moim przyjacielem, a ona moją przyjaciółką. Tu jest problem, cokolwiek bym nie zrobił to mam obawy, że stracę przyjaciół. Nie wiem, jak udało mi się tego dokonać. Ona jest taka atrakcyjna. Może byłem za bardzo miły.

Gość gość
to trzeba było ją w******ć jak nie jest o nią zazdrosny, a ty masz kogoś

Gość Radzio88
próbowałem zasnąć, a ona przyszła i rozebrała się, a następnie próbowała wejść do wyrka. Zaskoczona była odmową. Speszyła się. Teraz nie wiem, nawet co myśli o tym. Boję się do tego wracać. Powiedziałem jej, że tak nie wolno.

Gość Radzio88
nie mam. Jestem normalnym facetem, ale to mój dobry przyjaciel. Nie mógłbym tak, chociaż przyznam, że miałem straszną na nią ochotę i nadal mam.

Gość gość
a ty masz kogoś czy sam jesteś?

Gość gość
a ile ona ma lat? a ty ?

Gość gość
To może po prostu zachowuj się jakby nic się nie stało? Koleżance pewnie jest strasznie głupio i wątpię by miała ochotę wracać do tematu. Lepiej nic nikomu nie mów bo zarobi się awantura a docelowo to ty wyjdziesz na tego złego.

Gość Radzio88
najgorsze, że to nie taka pierwsza już akcja. Nie wiem, dlaczego je tak rozgrzewam. Kiedyś w pociągu, sąsiadka, a teraz ta przyjaciółka. Fakt, staram się być miły i uczynny, ale przez to mam cały czas problemy. Byłem w związku, uśmiechnąłem się kiedyś tylko życzliwie do dziewczyny w recepcji, to była trzasnęła mnie w twarz, a potem poszła na miasto. Wróciła dopiero wieczorem. Nie jestem podrywaczem. Denerwuje mnie to, bo widzę jak te kobiety się dzisiaj zachowują i tym samym mam ograniczone do nich zaufanie. Trzymam je na dystans.

Gość gość
jak nic nikomu nie powiesz a później to wyjdzie na światło dzienne bo i tak kiedyś ktoś się wygada np po pijaku przy imprezie to wyjdziesz na takiego z którym nikt nie będzie się chciał kolegować bo będziesz tym co r***a obce panny

Gość Radzio88
głupio mi, bo ta moja przyjaciółka, wiedziała, że jestem singlem. Nie umiem skrzywdzić kobiety. Ona wie, że bardzo mi się podoba, ale fakt, że nie umiałbym kręcić z nią poza plecami przyjaciela.

Gość gość
ile wy macie lat

Gość Radzio88
wiesz niektóre mnie już nienawidzą, chociaż z nimi nie spałem. Nie wiem, może oczekiwały czegoś. Jedna z kobiet pytała się ze łzami w oczach czy nie chce jej czegoś powiedzieć. Mam własny ideał kobiety i takiej szukam. Nie lubię przygód na jedną noc. A może jestem dziwny.

Gość gość
wiesz co piszesz że nie szukasz przygód na jedna noc a wcześniej pisałeś że masz nadal ochotę na tąkoleżankę

Gość Radzio88
nie wiem to takie jest dziwne, że nie skorzystałem z okazji. Jak to kobieta widzi - pewnie pomyślała, że coś ze mną nie tak :/

Gość gość
niee to bardzo dobrze świadczy o tobie, że nie puszczasz się z pierwszą lepsza jak nie masz nikogo tylko czekasz na jakąś konkretna laske

Gość Radzio88
bo lubię ją, jest atrakcyjna, pociągająca seksualnie. Ogólnie lubię kobiety, ale traktuje je jak przyjaciółki. Nie sypiam z przyjaciółkami. Uwielbiam z nimi rozmawiać. Szanuje je, ale nie wiem dlaczego niektóre tak to odbierają. Przecież jak się kogoś szanuje to nie wykorzystuje się nadarzającej sytuacji.

Gość gość
a jesteś prawiczkiem skoro nie skorzystałeś

Gość gość
widzisz bo większość kobiet jak są pod wpływem alko to już chcą z każdym idt jak jakieś nimfomanki, boże ten świat schodzi na psy,

Gość Radzio88
a wogóle, to tęsknie za byłą. Ona była moim ideałem, ale myśli o mnie, że jestem r...aczem. A to nie prawda. Życzliwi jej na opowiadali głupot. Nigdy jej nie zdradziłem. Odeszła. Teraz tyle kręci się wokół mnie atrakcyjnych kobiet i jej tylko donoszą newsy. Co jest ze mną nie tak :(

Gość gość
weź pogadaj z nią tzn z byłą niech da ci szanse

Gość Zegerunsta
Autorze piszesz pod dwoma nickami?:D jako nieszczęśliwy83 i Radzio88?? prowo

Gość Radzio88
uwierz mi, że jakbyś przyprowadził swoją dziewczynę to nawet, gdybym nie chciał jej uwieść to i tak by mi uległa. Kiedyś znajomy wraz z nowo poznaną dziewczyną zaprosił mnie na jej mieszkanie. Ledwo poszedł herbatę zrobić, a jego dziewczyna po 2 minutach, już patrzyła w moje oczy. Gdy przyszedł z herbatą i zauważył. To niestety później wracałem pociągiem do domu. Był na mnie zły ze 3 dni. To nie prowo. Mówię serio.

Gość gość
a chłopcze ściemniasz nie czytam tego już