Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schudłam w 3 mc

Najzdrowsza diata

Polecane posty

Gość Schudłam w 3 mc

Witam, czytam to forum i wierzyć się nie chce. Dieta 1000 kalorii albo i mniej, a potem efekty jo jo. Ludzie - 30 min 5 x w tygodniu ćwiczeń , ograniczenie słodyczy i efekty są ogromne.2000 kalorii dziennie a nie połowa, zdrowy tryb życia, 5 posiłków dziennie, białe pieczywo zamieniamy na ciemne, biały makaron na ciemny, ograniczamy słodycze i alkohol i nie ma efektu jojo a ciało zmienia się szybko. Skóra jest jędrna, napięta a my czujemy się super. Odstawiamy wagę a mierzymy się cm.Powodzenia.

Gość Schudłam w 3 mc
A bardziej konkretnie? Ćwiczenia ? Mel B - rozgrzewka, pośladki, ramiona, plecy, nogi, brzuch - 10 min, wybieram co mi się podoba trening 30-40 min. Ewa Chodakowska - Skalpel, 6 min - 5x itp, na YT cała masa tego Programy z Jillian Michaels - efekty po 4 tygodniach tak samo jka z Ewa czy Mel B. Kazdy coś dla siebie zajdzie, plus zdrowe odżywianie. :) Przerabiałam wiele diet, ale zawsze był efekt jojo, teraz nie mam diety, ćwiczę i zdrowo jem, i pracuję nad mięśniami brzucha, :))

Gość Schudłam w 3 mc
A bardziej konkretnie? Ćwiczenia ? Mel B - rozgrzewka, pośladki, ramiona, plecy, nogi, brzuch - 10 min, wybieram co mi się podoba trening 30-40 min. Ewa Chodakowska - Skalpel, 6 min - 5x itp, na YT cała masa tego Programy z Jillian Michaels - efekty po 4 tygodniach tak samo jka z Ewa czy Mel B. Kazdy coś dla siebie zajdzie, plus zdrowe odżywianie. :) Przerabiałam wiele diet, ale zawsze był efekt jojo, teraz nie mam diety, ćwiczę i zdrowo jem, i pracuję nad mięśniami brzucha, :))

Gość gość
A bardziej konkretnie? Wiek, z jakiej wagi startowałaś, w jakim czasie ile schudlaś, albo z jakiego rozmiaru w jaki wskoczyłaś?

Gość Schudłam w 3 mc
Waga - waga się nie liczy. Liczą się CENTYMETRY. 1 miesiac zgubiłam łącznie 19 cm(uda, brzuch, talia, pas, pod biustem, biust) a schudłam tylko 0,5 kg :)

Gość gość
Najzdrowsza dieta to dieta śródziemnomorska, ograniczenie słodyczy i soli.

Gość gość
no ok, pytałam o ROZMIAR. Jaki miałaś przed odchudzaniem, a jaki teraz.

Gość gość
Te 19cm rozkładając na wszystkie obwody to nie za dużo :O

Gość gość
Halloooooo, gdzie ty? Mam jeszcze pytania.

Gość gość
A ja sie zgadzam z autorka tematu, tez mialam problemu ze schudnieciem i zawsze dosc restrykcyjnie podchodzilam do diety 1000 kalorii lecz nie odnosilo to zadnego skutku bo po paru dniach po prostu rezygnowalam. Pozniej zdecydowalam, ze jednak musze cos ze soba zrobic i nie jadlam po prostu niezdrowych rzeczy, posilki 5 razy dziennie co 3 godziny, duzo wody, czasem bieganie. Nie wazylam sie ale po swoim odbiciu w lustrze widzialam postepy :)

Gość gość
Ja nie neguje tego co autorka napisała. Chciałam się tylko dowiedzieć z jakiego rozmiaru do jakiego zeszła. Ale se poszła :O.

Gość Zrzuć brzuch
Dieta 1000 kalorii to ściema i katorga dla organizmu, efekt jo jo gwarantowany, ogranicz słodycze , napoje słodzone , słone przekąski, fast foody, pij 2 do 3 litrów wody dziennie , jedz 5 posiłków dziennie bogatych w białko ale nie zapominaj o węglowodanach i tłuszczach, i koniecznie wprowadź aktywność do swojego życia najlepiej właśnie tak jak dziewczyny piszą na początek jakąś Chodakowską albo Mel B a potem może siłownia itp. Jak chcesz to rzuć okiem na mojego bloga o diecie i ćwiczeniach powinnaś tam też znaleźć dużo ciekawych informacji http://zrzucbrzuch.blogspot.com/

Gość Schudłam w 3 mc
38/40 do 36 . Nie chodzi mi o samo schudniecie ale o to jak wyglada ciało. Ludzie , którzy się odchudzają bez ćwiczeń mają "rzadką " skórę, bez napięcia, wiszącą, Bo jak może być inaczej przy schudnięciu np 10 kg? Ludzie którzy ćwiczą mają napiętą skórę, jędrne ciało. Prosty przykład. Kobieta 168 i 58 kg może być tłusta dosłownie, nalane ręce, brzuch, nogi itd a może mieć piękne jędrne i smukłe ciało bez tkanki tłuszczowej a z widocznymi mięśniami. Większość odchudzających się kobiet zabiera się tylko za samą dietę, a tu ważny jest ruch. Bieganie, rower, spacery, ćwiczenia fitness, chociaż 30 min dziennie :)

Gość Szczupła i szczęśliwa
Tez sie wziełam za ćwiczenia i schudłam, bez wyrzeczeń.;]