Gość Schudłam w 3 mc Napisano Czerwiec 11, 2013 Witam, czytam to forum i wierzyć się nie chce. Dieta 1000 kalorii albo i mniej, a potem efekty jo jo. Ludzie - 30 min 5 x w tygodniu ćwiczeń , ograniczenie słodyczy i efekty są ogromne.2000 kalorii dziennie a nie połowa, zdrowy tryb życia, 5 posiłków dziennie, białe pieczywo zamieniamy na ciemne, biały makaron na ciemny, ograniczamy słodycze i alkohol i nie ma efektu jojo a ciało zmienia się szybko. Skóra jest jędrna, napięta a my czujemy się super. Odstawiamy wagę a mierzymy się cm.Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiesamowitaAngel 0 Napisano Czerwiec 11, 2013 Witaj, czy była byś w stanie dać mi jakiś cennych wskazówek? AnusssiaAngel@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schudłam w 3 mc Napisano Czerwiec 11, 2013 A bardziej konkretnie? Ćwiczenia ? Mel B - rozgrzewka, pośladki, ramiona, plecy, nogi, brzuch - 10 min, wybieram co mi się podoba trening 30-40 min. Ewa Chodakowska - Skalpel, 6 min - 5x itp, na YT cała masa tego Programy z Jillian Michaels - efekty po 4 tygodniach tak samo jka z Ewa czy Mel B. Kazdy coś dla siebie zajdzie, plus zdrowe odżywianie. :) Przerabiałam wiele diet, ale zawsze był efekt jojo, teraz nie mam diety, ćwiczę i zdrowo jem, i pracuję nad mięśniami brzucha, :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schudłam w 3 mc Napisano Czerwiec 11, 2013 A bardziej konkretnie? Ćwiczenia ? Mel B - rozgrzewka, pośladki, ramiona, plecy, nogi, brzuch - 10 min, wybieram co mi się podoba trening 30-40 min. Ewa Chodakowska - Skalpel, 6 min - 5x itp, na YT cała masa tego Programy z Jillian Michaels - efekty po 4 tygodniach tak samo jka z Ewa czy Mel B. Kazdy coś dla siebie zajdzie, plus zdrowe odżywianie. :) Przerabiałam wiele diet, ale zawsze był efekt jojo, teraz nie mam diety, ćwiczę i zdrowo jem, i pracuję nad mięśniami brzucha, :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2013 A bardziej konkretnie? Wiek, z jakiej wagi startowałaś, w jakim czasie ile schudlaś, albo z jakiego rozmiaru w jaki wskoczyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schudłam w 3 mc Napisano Czerwiec 11, 2013 Waga - waga się nie liczy. Liczą się CENTYMETRY. 1 miesiac zgubiłam łącznie 19 cm(uda, brzuch, talia, pas, pod biustem, biust) a schudłam tylko 0,5 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2013 Najzdrowsza dieta to dieta śródziemnomorska, ograniczenie słodyczy i soli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2013 no ok, pytałam o ROZMIAR. Jaki miałaś przed odchudzaniem, a jaki teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2013 Te 19cm rozkładając na wszystkie obwody to nie za dużo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2013 Halloooooo, gdzie ty? Mam jeszcze pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2013 A ja sie zgadzam z autorka tematu, tez mialam problemu ze schudnieciem i zawsze dosc restrykcyjnie podchodzilam do diety 1000 kalorii lecz nie odnosilo to zadnego skutku bo po paru dniach po prostu rezygnowalam. Pozniej zdecydowalam, ze jednak musze cos ze soba zrobic i nie jadlam po prostu niezdrowych rzeczy, posilki 5 razy dziennie co 3 godziny, duzo wody, czasem bieganie. Nie wazylam sie ale po swoim odbiciu w lustrze widzialam postepy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2013 Ja nie neguje tego co autorka napisała. Chciałam się tylko dowiedzieć z jakiego rozmiaru do jakiego zeszła. Ale se poszła :O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zrzuć brzuch Napisano Czerwiec 11, 2013 Dieta 1000 kalorii to ściema i katorga dla organizmu, efekt jo jo gwarantowany, ogranicz słodycze , napoje słodzone , słone przekąski, fast foody, pij 2 do 3 litrów wody dziennie , jedz 5 posiłków dziennie bogatych w białko ale nie zapominaj o węglowodanach i tłuszczach, i koniecznie wprowadź aktywność do swojego życia najlepiej właśnie tak jak dziewczyny piszą na początek jakąś Chodakowską albo Mel B a potem może siłownia itp. Jak chcesz to rzuć okiem na mojego bloga o diecie i ćwiczeniach powinnaś tam też znaleźć dużo ciekawych informacji http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schudłam w 3 mc Napisano Czerwiec 12, 2013 38/40 do 36 . Nie chodzi mi o samo schudniecie ale o to jak wyglada ciało. Ludzie , którzy się odchudzają bez ćwiczeń mają "rzadką " skórę, bez napięcia, wiszącą, Bo jak może być inaczej przy schudnięciu np 10 kg? Ludzie którzy ćwiczą mają napiętą skórę, jędrne ciało. Prosty przykład. Kobieta 168 i 58 kg może być tłusta dosłownie, nalane ręce, brzuch, nogi itd a może mieć piękne jędrne i smukłe ciało bez tkanki tłuszczowej a z widocznymi mięśniami. Większość odchudzających się kobiet zabiera się tylko za samą dietę, a tu ważny jest ruch. Bieganie, rower, spacery, ćwiczenia fitness, chociaż 30 min dziennie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szczupła i szczęśliwa Napisano Czerwiec 12, 2013 Tez sie wziełam za ćwiczenia i schudłam, bez wyrzeczeń.;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach