Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodziutkamalenka99

Kumple mojego chlopaka-pomocy

Polecane posty

Gość slodziutkamalenka99

Mój chlopak ma takiego jednego kolege z którym chodzi do klasy ( jest w technikum) i spędzają oni razem pół dnia w szkole, a pozniej on przychodzi do niego do domu (ma jakieś 200 metrów) Oni widuja sie CODZIENNIE dosłownie codzinnie nawet w weekendy, a ja mimo ze mam do tego chlopaka rowniez okolo 200 m to 2 razy w tygodniu. Jak spotykamy się przypadkiem w naszej miejscowości to ten kolega juz u niego jest i chlopak mnie "spławia". Zawsze ja proponuje spotkania i odnosze wrazenia ze są one z łaski. Często jest tak że mi mówi ze jest zmeczony, ze mu sie nie chce spotkac, ze moze jutro, a pozniej widze go jak jedzie z reszta kolegów i właśnie tym jednym. Ja mam dość tego, że w każdy weekend on nie chce się ze mną spotkać, a pozniej przesiaduje z nimi pod plotem. bardzo go kocham nie chce sie z nim rozstawać;( jak na niego wplynąc? co zrobić zeby chciał się ze mną spotykać? Pomózcie prosze ;( przepraszam za bledy;)

Gość slodziutkamalenka99
Proszę o pomoc... ;(

Gość gość
skoro nie chce się z tobą spotykać to nic na siłę. Widać, że niespecjalnie się tobą interesuje, proste.

Gość gość
zacznij go olewać delikatnie, miej koleżanki, swoje życie swoje, sprawy. Nie należy tak uczepiać się chłopa... Z resztą jesteście w technikum, jeszcze dużo przed Tobą, miej to na uwadze. Tym bardziej jesteś mloda wiec nie użeraj się z nim, tylko traktuj z dystansem skoro on tak traktuje Ciebie.