Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na chrzciny

Polecane posty

Gość gość

Witam chciałam sie poradzić jaki prezent kupić Bratankowi na Chrzest. Zastanawiałam się nad kupieniem małemu sesji zdjęciowej ale nie wiem czy to dobry pomysł??? Piszcie jak macie jakiś ciekawy pomysł...

Gość gość
ja kupilam bratankowi srebrny obrazek jest duzy wybor i cenowo od 50 do 300 zł w zaleznosci od wielkosci ja dalam 2oozł bardzo sie podobał rodzicom dziecka chcialam zeby mial jakas pamiatke bo pieniazki jak dla mnie to zaden prezent dla dziecka, raczej dla rodzicow a one zawsze sie rozejda do tego ładny albumik

Gość Paulllina
Ja będę chrzestną za miesiąc, wprawdzie dziewczynki nie chłopca, ale myślę że prezent który kupiłam będzie dobry dla każdego maleństwa. Wybrałam tą srebrną grzechotkę http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,21,10392 kiedyś moja chrześnica będzie miała fajną pamiątkę

Gość gość
a mi wydaje sie ze ze kupujac prezent powinien kojarzyc sie z chrztem mozna kupic i srebrna łyzeczke tylko co to ma wspolnego ze chrztem dziecka

Gość Lidia 83
Teraz jest moda na bardzo drogie prezenty, jakby wszyscy zapomnieli, że chodzi o coś innego w tym wszystkim. Moim zdaniem podarunek nie musi być bardzo drogi, chodzi o pamiątkę. Dobry pomysł na prezent to taka a'la gazeta gdzie można zamieścić wybrane zdjęcie i zamieścić też artykuł - np. o tym wydarzeniu, czyli o komunii dziecka, zobaczcie - http://www.gazetomania.pl

Gość gość
tesciowa mojej siostry wyszyla nitkami jej obrazek dla malego. napewno nie tanio ale w 30zl sie zmiescila