Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gówniarzeria chłopaków mnie zaczepia, a ja mam 24 lata i jestem mężatką.

Polecane posty

Gość gość

A wszystko przez to że wyglądam na młodszą niż jestem. Jestem średniego wzrostu ale chuda. prawie nigdy nie chodzę elegancko ubrana, w takie dni jak teraz wskakuję w spodenki i klapki, wiąże włosy i wyglądam jak dzieciak. Już nie pierwszy zaczepiają mnie takie młodziaki 16-17-18 lat i to zaczepiają mnie w celu podrywu?:O Przeważnie jak przechodzę koło szkoły zawodowej albo gdzies pod blokiem. Niby nie mówią do mnie wprost ale dziś np mijałam ich a oni coś tam do siebie i w śmiech wiedziałam że coś komentowali. A mnie to wkurza strasznie tylko że jestem nieśmiała i nie wiem co mogę im powiedziec, zeby im zamknąc jadaczki.

Gość jkhuy
pokaz im cycki najlepiej

Gość gość
a ja mam 30 lat, meza od 8 lat, 5 letnie dziecko i mlodziki caly czas mnie zaczepiaja, ba jak podwoze synka do przedszkola, albo go odprowadzam, to gimbusy (przedszkola przy szkole) mnie zaczepiaja, gwizdza, w ogole nie wygladam na matke .... jakos tak sportowo sie ubieram na codzien, trampki, wlosy w kucyk itp, podobno wygladam na 20 lat, nie wiem ale cos w tym jest bo mlodziki sie slinia hahaha

Gość gość
coz, musicie sie jakos pocieszac, skoro jestescie zwiazane wezlem malzenstwa