Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomiiii

czy to sie czuje?

Polecane posty

Gość naomiiii

czy mozna wyczuć że mąż zdradza? ja mojego nie przyłapałam,ale...jakos czuję ze nie jest ze mną szczery? czy można wyczuć zdradę?/przewaliłam mu ostatnio komórkę, ale nic nie znalazłam- w ogole nie znalazłam żadnego smsa- pusta skrzynka...do tych zdradzanych -czy czułyście coś wczesniej?

Gość facet, który zdradził
Ja zdradzałem narzeczoną przez pół roku. Tylko że ona w tygodniu mieszkała 200 km dalej i przyjeżdżała co jakiś weekend. Nie była chyba tego świadoma i nic nie podejrzewała.

Gość naomiiii
no ale jak przebywa sie z facetetm, mieszka?chyba mozna cos zauwazyc?

Raczej tak. Chodź z kochanką chodziło tylko o seks to jednak jej nr tel. miałem zapisany jako imię męskie.

A dla narzeczonej byłem 100 razy milszy, prezenty, śniadanie do łóżka itp. Miałem straszne wyrzuty sumienia.

Gość naomiiii
moj mąż raczej się nie zmienił, ale jakies mam takie dziwne uczucia.Ma od roku nową dziewczynę w pracy, nie wiem dlaczego jakoś czuje ze mogłaby mu sie podobac.

Gość gosc gosc
ja zawsze mam takie mysli jak moj chlopak jest mega milusi i slodziutki

Gość naomiiii
moze sobie wmawiam, ale tak mi jakos intuicja podpowiada, ze cos jest nie tak.nie jestem w stanie tego sprecyzowac.jest taki jak zawsze, ale cos mi nie gra...pewnie bede musiała go poobserwowac

Gość fantastyczny temat!!
Czasem mozna, ale rzadko która tak naprawdę to potrafi - więcej z tego nieporozumień niż to wszystko warte. Czasem trzeba zbadać sprawę, ale na spokojnie. A czasem trzeba się zapisać do psychologa ze swoimi urojeniami.