Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotka86-86

Kiedy zaniknie okres?

Polecane posty

Witam wszystkie dziewczyny..:) Mam pytanie i mam nadzieję, że mi w nim pomożecie. Otóż za 3 dni mam dostać okres( i wydaje mi się, że go dostanę) a 4 dni temu kochałam się i chłopak doszedł we mnie. Moje pytanie brzmi: czy teraz dostanę normalnie okres a po tym okresie mi zaniknie? Bardzo Was proszę o odpowiedz.. Pozdrawiam :-)

Gość gość
Wtf? :O

Gość gość
Ona chyba myśli że zaszła - dostanie okres a potem jej zniknie bo bedzie w ciąży hahah :D Dziewczyno masz mistrza... lepsze od "wyczuwam guza pod kolanem, 7 dni temu pocałował mnie chłopak... czy to może być ciąża pozamaciczna?" :D Tak więc dziewczynko.... 4 dni przed okresem to nie są dni płodne - wbrew pozorom nie tak łatwo zajść w ciąże :D po drugie... jeśli dostaniesz okres to znak że ciąży nie ma... Ile masz lat? 5? poucz się troszeczke biologii bo twa niewiedza aż boli:D pozdrawiam.

Gość gość
Czyli jak teraz nie dostanę okresu to znaczy, że jestem w ciąży,tak?

Gość gość
A ile niepłodnych dni jest przed okresem?

Gość gość
wybacz ale nie mam ochoty tego tłumaczyć... poczytaj sobie jak wygląda cykl. Nie wierzę, że ktoś taki uprawia seks... Powiedz prosze cie ile ty masz lat?

Gość asdfkarolcia
Nawet będąc w ciąży mozna miec miesiączkę i przez pierwsze miesiące to nawet często się zdarza. Jeju, nie wiesz jak uzywac Google ?

Gość gość
To po co wogóle się odzywasz na ten temat skoro nie masz ochoty mi tego wytłumaczyć?

Gość gość
Do gość: to po co się wogóle wypowiadasz na ten temat skoro nie masz ochoty mi tego wytłumaczyć?

Gość asdfkarolcia
Jak wyżej juz pisałam możesz miec okres nawet będąc w ciąży. Jednak mialas raczej bezpłodne dni wiec mała prawdopodnosc ze jesteś w ciąży.. możesz zrobić test, tylko taka rada bo widzę ze się nie orientujesz w temacie: jeżeli zrobisz test jutro to wynik się nie liczy, musisz odczekać bodajże jeśli dobrze pamiętam 2 tygodnie a wtedy bedziesz miala pewność, test rzadko się myli. Zrób według instrukcji na ulotce i będzie ok. Powinnaś pomyśleć o zabezpieczeniach co najwazniejsze!

Gość gość
Odpowiadam bo nie mogę uwierzyć, że takie idotki uprawiają seks. Najpierw sie pieprzyć a potem zastanawiać?... To po co sie w tobie spuszczał? żeby rozmnażać takie kretynki? Do przedszkola! a nie za seks sie brać... a okres kiedy ci sie zatrzyma? niebawem. Wtedy kiedy mózg:) już widać ledwo ciągnie. Żegnam:)

Okres zaniknie po klimakterium, w naszych warunkach klimatycznych z reguły około 50 roku życia.

Gość gość
haha też dobre:D