Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaAlicja

ciaza!!!!!!!

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaAlicja

Dowiedzialam sie ze jestem w 8 tyg bylam u ginekologa mam 18 lat i chciala bym jeszcze pozyc :( gdzie na europie jest legalna aborcja :( to nie prowo!!!!!! mega problen i nie wiem co robic

Gość gość
tabletki wczesnoporonne

Gość gość
Ja pie rdo lę. Trzeba było myśleć, zabezpieczać się, a nie teraz usuwać ciąże. Te dziecko Ci nic nie zrobiło i ma prawo żyć tak samo, jak Ty.

Gość jejku jej
czechy :P

Gość gość
oj dajcie jej spokój! Każda nastolatka dziś takie rzeczy przechodzi. Przecież po to kobiety walczą o legalną aborcje by się bzykać z każdym jak leci dla zabawy i usuwać w razie wpadki.

Gość gość
jedz do Anglii, bilet przeciez jest tani albo do gina po tabletki wczesnoporonne, jesli ci nie da to idz do innego prywatnie

Gość gość
jesteś pewna że dasz adę z psychiką? ja mam 45 lat a nie ma dnia żebym nie myślała o tym co zrobiłam będac w Twoim wieku.... mimo ze mam rodzine i dzieci dorosłe.... Zastanów się czy na pewno to dobra myśl.... Dla was , dzieciaków to sie wydaje tragedią a z perspektywy czasu może być ( byłoby na pewno) szczęściem. A Twoi rodzice nie pomogliby? Ja bym pomogła swojej córce , mogłaby " pożyć" . Mnie sie już w ciąży chodzić by nie chciało ale małe dziecko to bym chciała miec:-) pomyśl o tym....Mama mogłaby bardzo Tobie pomóc.

Gość gosc 12121212
aborcja to wieczne męki piekielne, lepiej urodzic i dać na wychowanie

Gość gosc 12121212
tym moze grozic

Gość gość
to nie chodzi o męki piekielne.... chodzi o jej psychikę. Piekło to ona będzie mieć w głowie jak ja miałam przez wiele lat. A z perspektywy czasu widzę, że dorosli mogli nam pomóc. ... szkoda, bo kochaliśmy się z moim chłopakiem, ta moja aborcja zaważyła na całym moim dalszym zyciu. nie wszystkie dxiewczyny mają tyle szczęścia co ja że mogły mieć po tym dzieci. Słuchaj autorko, powiedz komuś dorosłemu do kogo masz zaufaie pełne. DOROSŁEMU czyli ok 35-40 lat.