Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIil999

Oszukuje mnie

Polecane posty

Gość KIil999

Mieszkamy w jednym mieście, widujemy się dosyć często. Oboje mieliśmy konta na portalu randkowym, ale postanowiliśmy z nich zrezygnować. Wczesnej jednak postanowilam podszyc sie pod jakas laske i on oczywiscie sie nia zainteresowal :/ Niestety on dalej utrzymuje z nia (czyli ze mna) kontakt, a nie wiem po co. Mi mowi ze idzie spac, a potem widzi jak pisze do "niej". Dlaczego mnie oklamuje? Dodam ze jego rozmowy z "nia" sa czysto kolezenskie, zadnego spotkania jeszcze nie zaproponowal, ale dlaczego mowi mi ze jest czyms zajety albo idzie spac a siedzi i pisze do innych??

Gość rudaaaanoooo
Może traktuje ją tylko jako koleżanke, ona (ty) przecież się do niego jako pierwsze odezwała, a, że jest kulturalnym człowiekiem rozmawia z nią, pomyśl jaka ty jesteś w stosunku do niego nie fair robiąc takie zagrywki, jakby się dowiedział to było by po waszym związku, uważaj żeby na to forum nie trafił na ten temat :)

bo po prostu ma cie gdzies nie kocha cie jak sie kocha to sie nei oszukuje drugiej osoby

Gość gość
hahahahaha setunia profesjonalny doradca od spraw sercowych, malzenskich i w ogole od wszystkiego hahahahah

Skoro nic nie zrobił od kiedy rozmowa to coś złego ,Ty go szpiegujesz a przecież każdy ma prawo do prywatności Ty też masz prawo do rozmowy z kafeteria tego problemu a nie właśnie z nim uważasz ze Ty jesteś w porządku takim zagraniem.nie wróżę przyszłości takim zagraniom i sprawdzeniom partnera na tym nie można budować miłości mimo wszystko powodzenia