Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ruch Kukiza - popieracie go ?

Polecane posty

nie ośmieszaj się idiotko jeszcze bardziej jakimiś bzdetami z 2008 czy 2009 roku. co to ma wspólnego z katastrofą z 2010, dwa lata lecieli? :D

Gość jak jeszcze raz skłamiesz
papugo to ci wszystkie pióra z dooopy powyrywam .... jak cię dorwę :classic_cool:

"głupia jesteś,czy niedoinformo bo nie ma takich informacji i nie kłam papugo , że nie ulegasz wpływom" x uderz w stol a nozyce sie odezwa;-) poza tym widze ze mamuska zapomniala cie dobrych manier wyuczyc - a moze nie wierzysz w siebie i dlatego wspomagasz sie wycieczkami personalnymi pod adresem interlokutora, hm?;-) obronca super-prezydencika kt doprowadzil do katastrofy posrednio;/

!offerma nie ośmieszaj się idiotko jeszcze bardziej jakimiś bzdetami z 2008 czy 2009 roku." x a ten jak sie napial;-) mowilam: "uderz w stol a ...." ;-) as easy as it is;-) x co to ma wspólnego z katastrofą z 2010, dwa lata lecieli? x nie odpowidam na pytania wulgarnych prostakow;-) ale mozesz zarywac dalej - choc odp zawzse bedzie "niet';-) x jak jeszcze raz skłamiesz papugo to ci wszystkie pióra z dooopy powyrywam .... jak cię dorwę x nie dorwie i wara od mojej pupci;-)

"!offerma oraz oczywiście: "nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las" x to pewnie probujesz nawiazac do smolenska i tego "wypadku" , co nie?;-)

świetny felieton ziemkiewicza, polecam: x http://fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news-dwoch-na-hustawce-smieciowej,nId,979201 fragment: Nie chodzi o władzę ściśle pojętą, o to, że na czele biurokratycznej piramidy balansuje od lat żałosny picer i pajac, zajęty wyłącznie wzniecaniem i gaszeniem intryg na swym dworze, czerpaniem chwały i radości z samego sprawowania władzy, ciągnący za sobą bandę podobnych sobie lewusów. To też tylko objaw, a nie przyczyna. Premier uciekający przed problemami, jego partia rządząca zajęta wyłącznie pluciem na opozycję i cichym, indywidualnym bądź w podgrupach, kręceniem lodów, są naturalnym produktem rozrośniętej kasty mandaryńskiej, zwanej, z braku poręczniejszego pojęcia, "elitą III RP". Osobiście wolę określenie Milovana Dżilasa "nowa klasa". Poświęciłem dokładniejszej analizie tego postkolonialnego fenomenu cały rozdział książki "Myśli Nowoczesnego Endeka", więc tam odsyłam ciekawych szczegółów.

'nie dorwie i wara od mojej pupci' wprowadzimy oprogramowanie do drona typu 'zestrzelić kłamliwą papugę ' :classic_cool: ...tak że uważaj z kłamliwymi tekstami ;)

"świetny felieton ziemkiewicza, polecam:" x no coz;-) kazdy ma idola na swoim poziomie;-) x jak jeszcze raz skłamiesz 'nie dorwie i wara od mojej pupci' wprowadzimy oprogramowanie do drona typu 'zestrzelić kłamliwą papugę ' ...tak że uważaj z kłamliwymi tekstami x nie mierz mnie wlasna miarka prosze;-) ja nie klamie - nie musze;-)

kłamiesz i pomawiasz np. Kukiza , a czy musisz ??? nie - rzeczywiście nie musisz , ale kłamiesz , bo widocznie coś tam nie tego ... w każdym razie , pióra należało by wyrwać , co mogło by być właściwa metodą, czy też kuracją , aby przestało się wreszcie kłamać i pomawiać publicznie ;)