Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Ile kobiet na 100 pójdzie z przystojniakim z ulicy na szybką randkę

Polecane posty

Gość gość
lansuj sie dalej,ja nie jestem chetna, i zapewne 90% kobiet z tego czata tez nie;ale pedal jakis sie zanjdzie dla ciiebie napewno.-:-p

Gość gość
pedałek pewnie tak mniam :P

Gość gość
jak się ma lat 20ścia i pstro w głowie to się idzie a potem się ma często problemy yhyhyhy ja bym teraz nie poszła ani na szybką ani na wolną

Gość Doświadczony obserwator
Kobiet do 20 roku: ~ 95 (bo 5 będzie miało chłopaka przystojniaka) W wieku od 20 do 25: ~ 80 (po 20 będzie miało partnera) W wieku od 25 do 35:~ 20 (bo 80 będzie zajętych) *** Podsumowując: Jeżeli jesteś przystojniakiem, to masz szansę na randkę niemal z każdą dziewczyną, niemal z każdą możesz się całować podczas pierwszego spotkania, a do 3 randki najpóźniej, pozwoli ci się przelecieć.

Dodam, że te same kobiety które pójdę z przystojniakiem, bardzo często pójdą też z przecietnym (nawet brzydkim) wykształconym, miłym, interesującym bogaczem z tym, że przed nim będą udawać "porządne" (żeby nie myślał że może je mieć każdy) i ten aby je chociaż za rękę potrzymał, będzie musiał się starać tygodniami.

Gość gość
99% kobiet pójdzie się r****ć z przystojniakiem nie zależnie czy wolna czy zajęta.

Nie, jeżeli jej facet jest przystojniakiem. Miłość to bardzo silna reakcja fizjologiczna i póki "trzyma" to żadna kobieta nie zdradzi (bo jej facet będzie ideałem nad ideały ). Jak fizjologia się uspokoi to może...

Bajer nie ma nic do seksu. Aby kobieta chciała być pocałowana, albo żeby pozwoliła się przelecieć, musi czuć pociąg fizyczny do tego kogoś, lub... widzieć, ze uzyska z tego intratne dla siebie korzyści.