Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE MACIE POKOI W DOMACH/MIESZKANIACH?

Polecane posty

Gość gość
Nie puste, tylko studenci wynajmuja, ktorzy sie jeszcze willi z basemen nie dorobili.

Gość mama z domem
Dom -5 pokoi + garderoba , 3 lazienki ,kuchnia,salon korytarz i wiatrołap :) -tyle,ze jeszcze w nim nie mieszkam :D

Gość gość
zal Ci dziunia d*pe sciska co? nie ty jedna jestes bogata 🖐️

Gość gość
dziunia w Pl sa ludzie bogaci, a na kafe tez rozni siedzą, my z mezem mamy swoje firmy ale ja np. lubie czasem zajrzec na kafe:) ale i tak jak ktos pisze prawde to ten kto nie ma to nie wierzy:D ja wierze,że ludzie maja duze piękne domy i po 2 auta, bo sama to mam:P wiec mnie to nie dziwi ale dla niektorych to kosmos:D

Gość Asia i Krysiek
Mieszkanie 60m2 salon z balkonem, 2 sypialnie kuchnia łazienka wc korytarz. Dom w budowie 110m2-na dole salon z kuchnią otwartą kotlownia przedpokój i pokoik(np. sypialnia) na górze duza sypialnia z garderoba plus 2 pokoje.

Gość Asia i Krysiek
Jezdzimy 12 letnim samochodem-i nie jesteśmy bogaczami po prostu sknery trochę z nas :) cos za cos:P

Gość gość
dom 240m, 6 pokoi ogolem, kuchnia, 2 lazienki, 2 balkony, 2 garaze, 3 osoby

Gość gość
Ja mam labirynt i trochę mnie zastanawia czemu się wciąż gubię. :( Nie wiecie?

Gość gość
Głupi temat i głupie dyskusje. W Polsce większość ludzi mieszka w domach i ma nawet po kilka samochodów, ale nie są to wcale bogaci ludzie. W mojej okolicy nie ma bloków, są same domy, wielkie domy budowane przed laty do kolektywnego życia w wielopokoleniowym kondominacie z dziadkami, pradziadkami i wnukami. W żadnym z tych domów nie ma luksusów. Żaden nie wygląda jak z magazynu z wnętrzami. Zimą są bardzo niedogrzane i domownicy chodzą w bezrękawnikach i albo grubych swetrach i kilku warstwach. Niektóre nie były remontowane od lat lub od nowości, inne mają niezamieszkałe piętra. Na każdym podwórku stoi auto lub kilka, ale są to stare auta po 2 lub którymś właścicielu, przy których wkoło się dłubie. Oto cała tajemnica. :o

taaaa, tylko ciekawe, ze potem te same osoby pisza w innym temacie, jakie mleko jesr najtansze, albo gdzie kupic pieluchy z przeceny...

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Głupi temat i głupie dyskusje. W Polsce większość ludzi mieszka w domach i ma nawet po kilka samochodów, ale nie są to wcale bogaci ludzie. W mojej okolicy nie ma bloków, są same domy, wielkie domy budowane przed laty do kolektywnego życia w wielopokoleniowym kondominacie z dziadkami, pradziadkami i wnukami. W żadnym z tych domów nie ma luksusów. Żaden nie wygląda jak z magazynu z wnętrzami. Zimą są bardzo niedogrzane i domownicy chodzą w bezrękawnikach i albo grubych swetrach i kilku warstwach. Niektóre nie były remontowane od lat lub od nowości, inne mają niezamieszkałe piętra. Na każdym podwórku stoi auto lub kilka, ale są to stare auta po 2 lub którymś właścicielu, przy których wkoło się dłubie. Oto cała tajemnica. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja mam inne spostrzezenia, mieszkam na nowym osiedlu domkow jednorodzinnych, same piekne domy, jest ich narazie 20 zamieszkanych, reszta w trakcie budowy lub wykonczenia, prawie kazda rodzina na po 2 samochody i to nie stare ople tylko drogie samochody duzo jest ludzi bogatych, nie piszcie glupot, tylko na kafe biedni siedza i w nic nie wierza, ale ja wiem i wierze ludziom tu piszacym o domach i samochodach, bo sama mam to wiec mnie to nie dziwi, ale dla niektorych to kosmos:D

Gość gość
no sorry, ale nie ma co sie burzyc,ze ludzie maja duze domy i mieszkania, ja mieszkam w bloku mamy 4 pokoje, a większość znajomych ma domy i min 5 pokoi, ale biedaczki z kafe maja 2 i to z teściami:D

Gość a zajrzalam dzis sobie
3 pokoje ale w budowie dom z 5 pokojami:)

Gość nie miej niz 1000
mam 5 pokoi: salon, sypialnia, garderoba, pokoj dziecka i pokoj psa

Gość gość
2 pokoje, ale bedziemy brac kredyt na 4 pokojowe

Gość gość
74 m kw mieszkanie cztery pokoje, kuchnia, wc i łazienka osobno

Gość gość
3 sypialnie i salon, osobna kuchnia. 1 laziekna. wc, i spizarnio- kotlownia. Garaz. 90 m dome z kawlakiem ogrodka.

Gość matkaundpolka
No ja mam trzy, ale z ciekawości kiedyś byłam na dniach otwartych w luksusowych rezydencjach full wypas w Suchym Dworze i tam mi palców brakło do liczenia. Zobaczcie np. ten http://www.tsinvest.pl/pl/rezydencje-etap-1/m arbella-luksusowa-rezydencja

Gość gość5115
no ja nie będę udawac,ze jestem biedna, bo nie jestem, mamy mieszkanie dwupoziomowe 134m2, 5 pokoi, kuchnia, 2 łazienki, 2 balkony, jest nas 3 i pies:)

Gość gość
mieszakamy jeszcze z rodzicami i mamy 2 swoje pokoje i łazienkę(cala gora nasza), na wiosne przeprowadzimy się do swojego domu, będziemy mieli 5 pokoi, 2 łazienki, taras, 2 garaze i duzy ogrod:)

Gość gość
ściemniacze :D ogólnie wiadomo , że przestrzeń życiowa polaków jest niewielka i nie spełnia stantartów europejskich

Gość no przykro mi, ale
nie każdy mieszka w klitce:D my mamy 6 pokoi(salon, sypialnia, garderoba, 2 pokoje dla dzieci i pokoj biurowy, bo pracujemy oboje w domu, cos w stylu studio), 1 mala lazienka, druga bardzo duza, 2 garaze i duzy kawalek działki, ale już zgracony placem zabaw dla dzieciakow i jeszcze wielki basen doszedł xxx nie, nie każdy ma ciężko w zyciu i trzeba się z tym pogodzić:)

Gość gość
4 pokoje na razie jedno dziecko w planach drugie. Nie ma się co dziwić koleżance która wyjechała ze standardami europejskimi, że nie wierzy, że ktoś może mieć więcej niż 2 pokoje, bo na więcej m2 trzeba mieć kasę a jaką kasę można zarabiać jak się własnego jeżyka nie zna i pisze "standarty"?

Gość gość
bo ta biedota w nic nie wierzy:d, ma swoj swiat zamkniety w 2 pokojach;d

Gość gość
4 pokoje, 3 osoby

Gość gość
8 pokoi, poważnie, mamy 2 bliźniaki, jeden nasz, drugi zostawili nam moi rodzice i na stałe przenieśli się na Florydę:) jest nas 3 osoby, 4 w drodze:)

Gość gość
77mkw 2 pokoje po 21mkw i kuchnia 23mkw

Gość gość
tyle metrow o tylko 2 pokoje???, maskara