Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do dziewczyn. Kurcze nie wiem jak to napisać.. Więc jak się stroicie, malujecie, perfumujecie, żeby ładnie wygladać i tak dalej.. to nie boicie się, że ktoś wam powie, że jesteście "ładne, ale głupie", że siedzicie tylko przed lustrem, że tylko ciuchy i kosmetyki was interesują czy coś podobnego? Bo ja się staram jak najgorzej wyglądać, żeby nikt mi tak nie powiedział..

Gość gość
No ja ejstem nienormalna.. ale boję się, że ktoś tak pomyśli:o We mnie to siedzi, tam glęboko.. Bo i tak już jestem głupia a gdybym się jeszcze zaczęła "stroić" jak to mówi mój tata.. to nikt nie miałby wątpliwości.. Czy któraś z was tak ma czy tylko ja? To jest nienormalne myślenie?

Nie to ze nie normalne,tylko dziwne:D przelam sie i sie ladnie umaluj i ubierz:D napewno nikt nie pomysli ze jestes glupia,tylko zadbana!:)

Gość gość
nie słuchaj taty jeżeli mówi ci że jesteś głupia bo to patologia. skoro twoim priorytetem nie jest wygląd to znaczy że wcale taka głupia nie jesteś :) jak będziesz lalkę z siebie robić to mogą tak pomyśleć. ale delikatne podkreślenie wyglądu jest jak najbardziej wskazane. pytanie jeszcze ile masz lat? bo jak za wcześnie zaczniesz sie malować to może to faktycznie wyglągać idiotycznie. MYŚL O SOBIE POZYTYWNIE!

Gość gość
Lat mam 18.. Ale ciągle we mnie to jest, że jak się ładnie ubiore, rozpuszczę włosy to będą głupie komentarze.. Kiedyś jak miałam może 11,12 lat usłyszałam, że "taka ładna, a taka głupia" Byl to komentarz jakiegos starszego faceta, kiedy będąc w restauracji nie mogłam otworzyć drzwi od wewnatrz bo nie było klamki.. więc trochę spanikowałam i zaczęlam pukać w te drzwi,żeby otworzyli.. Zresztą nawet obcasy mnie przerażają - przeraża mnie to stukanie.. Slychać mnie wszędzie i mam wrażenie, że kazdy sie gapi i myśli "nic nie robi tylko się stroi"..