Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my light is gone

powrót do eks

Polecane posty

Gość my light is gone

zerwałam z chłopakiem, bo mnie dosyć mocno zranił. później poznałam takiego jednego faceta, który się o mnie starał i w ogóle, a teraz mówi, że nie mam się w nim zakochiwać, bo on nie szuka związku... nie rozumiem tego... zastanawiam się, czy nie wrócić do byłego, on mnie o to prosi, mówi, że się zmienił proszę o jakieś opinie :(

Gość A nie mozesz byc sama i
poczekac na kogos normalnego? Po co sie ładowac w jak nie jeden to drugi bezsensowny związek.

Gość my light is gone
chyba nie umiem być sama

Gość gość
zalosne, dac d.u.p.y jednemu albo drugiemu, bo nie mozna poczekac na kogos normalnego

Gość my light is gone
nie chodzi mi o dawanie d**y, bo jakbym powiedziała mojemu eks, że wracamy do siebie, ale bez seksu, to by powiedział, że poczeka do ślubu. problem jest taki, że boję się do niego wrócić, wydaje mi się, że naprawdę się zmienił, ale mimo moich uczuć ten strach jest... dlatego chciałam się zwiazać z tym drugim, w nowy związek jest łatwiej wejść niz w taki po przejściach, a on nagle zmienił nastawienie...

Gość gość
pamietajcie, baba jest jak małpa, trzyma się gałęzi jednej dotad dokad nie chwyci drugiej. i pisze tu bez podtekstu seksualnego, wiec autorka nie, nie moze poczekac i byc sama, bo to wbrew jej naturze by bylo.

Gość my light is gone
nie wiem, czy chodzi o naturę bądź nie, ogólnie mam bardzo mało znajomych i potrzebuję takie przyjaciela, jakiego odnajduje w związku. i mam też potrzebe bliskości przez to, że straciłam rodziców jak byłam mała