Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółte nie mielone

Jaka dieta,proszę pomóżcie,doradźcie bo oszaleję!

Polecane posty

Gość żółte nie mielone

Mam kilka ostatnich kg do zrzucenia ,ok 5, ale nie wiem jaką diete wybrac,tyle ich jest ! Dukan ,lub ketogeniczna, owocowo warzywna,jedoskładnikowa,przemienna,kefirowa,mayo,mż. to raz, a ćwiczenia to ćwicze na nogi i inne np 3min na metabolizm i dużo spacerów. nie chce typowego mz 1000kcal + ruch, ja chcialabym tak szybko,konkretnie ,a potem stabilizacja... jakie diety wy stosowalyscie,ile schudlyscie i w jakim czasie, i co polecic mi mozecie? I ja jestem laktowowegetarianką i mam ograniczone te diety.

Gość żółte nie mielone
Serio nikt?

Gość Zrzuć Brzuch
Ja wprowadziłem do swojego życia parę zasad, 5 posiłków dziennie, wyeliminowałem z diety słodycze, alkohol, napoje słodzone i fast foody , pije 2 do 3 litrów wody dziennie i spożywam posiłki ze zwiększoną ilością białka. Do tego aktywność fizyczna siłownia i bieganie. Jak chcesz się dowiedzieć więcej to zapraszam Cie na mojego bloga o diecie i ćwiczeniach wszystko tam dokładnie opisuje http://zrzucbrzuch.blogspot.com/

Gość Olcia Dubicka
diet to Ci żadnej nie polecę bo one jak dla mnie nie zadziałały odpowiednio tak jak chciałam, na efekt to pewnie bym musiała czekać 2 lata na typowej diecie ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.