Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ptak uczepił mi się samochodu? Miał tak ktoś???

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zapytać czy miał ktoś taką przygodę jak ja czy to ewenement:)) Otóż jadąc wczoraj do pracy na bocznej szybie od pasażera w tej gumie uczepił mi się kruk. Nie reagował na pukanie stukanie, machanie, ani nic. Lekko przspieszałam i hamowałam i nic. No więc przyspieszyłam do około 100 i dopiero się odczepił, ale wcześniej radził sobie dzielnie;) Czy miał ktoś taki przypadek? Dodam że szyba była zamknieta więc nie wiele miał miejsca na wbiecie pazurów;/ Oczywiście łatwiej było się zatrzymać i zgonić go patykiem, ale czarne ptaki to jedyna rzecz brzydząca mnie niesamowicie:)

Gość gość
jesteś głupia jak but i tyle ptak się nie uczepił, tylko pazury mu się zaklinowały w uszczelce i nie mógł odlecieć przyspieszając do setki najprawdopodobniej go zabiłaś, gdy nagle pod wpływem pędu powietrza udało mu się uwolnić

Gość to prawda,zabiłaś go
:(

Gość gość
Ale nie martw sie, ja dzisiaj zjadlem udka z kurczaka i nie mam wyrzutow sumienia...

Gość gość
"ale czarne ptaki to jedyna rzecz brzydząca mnie niesamowicie" ale takie tanie prowokacje to jedyna rzecz brzydząca mnie niesamowicie:)

Gość gość
jestes rasistka!!