Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LAKIER HYBRYDOWY

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny jak zmyć lakier hybrydowy?

Gość wieczna_malkontentka
Są specjalne płyny do zdejmowania warstw hybrydowych, ale u mnie to nie podziałało (mam sprzęt w domu, robię sama), więc po prostu po troszku do dłubałam. Ten płyn to chyba zwykły aceton z tego co zauważyłam. Idź do kosmetyczki, żeby ci zdjęła jak nie dasz rady sama.

Gość monia miks
Idź do kosmetyczki. Ja uwielbiam lakiery hybrydowe - w zasadzie po jednym malowaniu mam paznokcie nawet na 2 miesiące - i to mi się podoba, ale wszystko robię sama - dobre lakiery i jazda ;-)

Gość August the 1st
Jak można 2 m-ce chodzić w sztucznych paznokciach? Przecież zaraz robi się odrost od skórek. Później to wygląda po prostu obleśnie.

Gość marcellinka9
Hybrydę zdejmujesz przy pomocy acetonu kosmetycznego. Najlepiej nasączyć acetonem waciki, przyłożyć do paznokci i zawinąć każdy z nich folią aluminiową. Po około 5 min same ładnie zejdą jak podwadzisz patyczkiem drewnianym. Ja też sobie nie wyobrażam, jak można chodzić z hybrydą 2 miesiące :o Ja mam dobre lakiery, bo Cosmetics zone, i choć wytrzymują długo na paznokciach,to po 3 tyg. je zdejmuje, bo odrost już jest za duży.

Gość karkos
Ja mam odżywkę od new nails, od nich również lakiery hybrydowe. Całość działa naprawdę fajnie, nie muszą ciągle poprawiać paznokci, wyglądają estetycznie i tak ma być.

Gość gość
ja polecam lakiery i inne produkty na Sevonia.pl - dbają tam o wysoką jakość oferowanych produktów, trzymają dobre ceny no i jeśli chodzi o wysyłkę to nie ma się do czego przyczepić - bardzo szybka :)

Gość szrik
bardzo fajny! w ogóle widzę ze tam jest duży wybór kolorystyczny! super sprawa! i o ile się nie mylę można spokojnie indywidualnie kupować...nie hurtowo...;) a to jest mega plus!

Gość gość
maluje semilacami i mega je lubie- są trwałe, błyszcza się i mają dobrą pigmentacje, wystarczą 2 warstwy a do tego mają ogromny wybor kolorkow <3<3

Gość kurta
no można idnywidualnie w Sevonii - kupowałam i fajna sprawa! duzy wybór:)

Gość gość
wydaje mi się, ze najcześciej to wina słabych lakierów i złego przygotowania płytki - sama też robię w domu sobie i tak na poczatku było. dopiero potem koleżanka poleciła mi odpowiednie produkty, lakiery MakeAr i teraz odpukać wszystko trzyma się jak najlepiej - 2-3 tyg

Gość gość
rzeczywiscie hybryda to najlepsze rozwiązanie i nawet proste do zrobienia w domu. potrzebne sa tylko dobrej jakości lakiery hybrydowe - ja osobiscie bardzo zadowolona jestem z makear - świetna jakosć i dobra cena tylko u nas słaba dostępnosć jeszcze

Gość ULENCJA23
Ja ściągam hybrydę acetonem, jeżeli chodzi o lakiery to niedawno przerzuciłam się na te od eveline, po prostu są trochę tańsze, a jakościowo też bardzo dobre, także nie widzę sensu, żeby przepłacać. Zastanawiam się teraz nad zakupem frezarki, tylko nie wiem jaki model wybrać, żeby był trwały.

Gość gość
Mega cuda dostaniecie w https://paulinapastuszak.pl/ Najlepsze z możliwych lakiery, podkłady, odżywki itd. Światowa klasa! Poczytajcie sobie o Paulinie Pastuszak, jedna z najlepszych na świecie edukatorek odnośnie stylizacji paznokci. Wszystko kupicie online i to w dobrych cenach jak na tak wysoką jakość.

Gość anitawer

Lakiery od eveline są bardzo dobre jakościowo, do tego mają super pędzelek, dzięki któremu można precyzyjne pomalować paznokcie, nawet jak nie ma się dużej wprawy. Kolory ok., pigmentacja dobra.

Gość Marta

Bardzo mi odpowiada marka Claresa jeśli chodzi o hybrydy. Różne lakiery się nakładało klientkom i tak naprawdę tutaj dopiero jestem zadowolona z tego jak się lakier zachowuje pod pędzelkiem, łatwy w rozprowadzeniu, wyjątkowo trwały. Opłaca się dołaczyć do ich programu, po zarejestrowaniu na konsultanta można kupować o połowę taniej.

Gość nadia56r

Też lubię lakiery z eveline, bardzo dobrze się u nie sprawdzają, mają praktyczny pędzelek , co ciekawe niektóre kolory wystarczy nałożyć raz, co nawet w semilacach się nie zdarza. Polecam.