Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lechosław z miasta

Ciąża - wspaniały czas

Polecane posty

Gość lechosław z miasta

Hej dziewczyny, muszę podzielić się z Wami wielką radością. Otóż moja koleżanka jest w ciąży ze swoim mężem. Ona mi się podoba i ja się jej podobam, ale oboje jesteśmy po ślubach, więc nic nie robiliśmy. Choć raz nawet o mało nie doszło do zbliżenia, ale zrezygnowała w obawie przed ciążą. Dwa dni temu zażartowałem, że nawet jak pójdziemy do łóżka, to nie musimy się obawiać ciąży. Nastąpił przełom. Po pracy jak ją odwoziłem do domu wróciła do rozmowy. Wszystko potoczyło się błyskawicznie, kochaliśmy się w aucie i to bez żadnego zabezpieczenia. Wytrysnąłem w niej obficie, o wiele fajniej niż kończenie w pochwie żony z założoną prezerwatywą. Liczę na powtókę.

Gość Maryna206
Super :) Gratuluje:) Współczuję tylko dziecku, że jego matka jest dziwką :D

Gość gosc nr 703
a ja współczuje zonie autora, że jej mąż jest szmatą

Gość gość
A ja popieram :) Od dawna mam ochote na swojego szefa, i on tez wysyła przyjazne sygnały. Jednak powstrzymuje mnie strach przed ciążą - jeśli tylko uda mi się z mężem, zrealizuję wreszcie to, o czym mysle od lat :)

Gość lechosław z miasta
jaka dziwką, nie dałem jej ani grosza

Gość Maryna206
nie dziwie się jego żonie, że nie pozwala mu się spuszczać bez gumki - skoro lubi k***y to pewnie bowi się, że się czymś zarazi. PS. Mam nadzieje, że ci kutas odpadnie j****y s********u :)

Gość lechosław z miasta
mój kumpel miał podobną akcję, tylko akurat on miał pietra przed ciążą, laska nie

Gość Maryna206
Faktycznie... do dziwek mam większy szacunek, chociaż coś z tego mają a ta szmata tylko syfa pewnie od ciebie złapie... Co do gościa... Po co chcesz wrabiać męża w dziecko jak potem chcesz się z innym p*******ć po kątach?... Takie k***y nie powinny w ogóle rodziny zakładać... Zreszta mam nadzieje, że zdechniesz.

Gość lechosław z miasta
Maryna chyba jest nieszczęśliwa

Gość gość
Nie chcę wrabiac męża w dziecko - chce mieć dziecko z mężem, a nie z szefem. A szefa znam dłużej niz męża i zawsze jest między nami seksualne napięcie, którego nie zrealizowaliśmy. Ale ty pewnie tego nie zrozumiesz, bo po słowach widze, że twój seks słuzy tylko prokreacji - na misjonarza i z zamknętymi oczami, i tylko w dni płodne. Żal mi ciebie.

Gość lechosław z miasta
gość - super oddałaś clou stosunków zawodowych

Gość Maryna206
no masz racje uprawianie seksu z jednym partnerem z milości jest bleee o fuuuujjjjj no przepraszam:D hahah po c**j za mąż wychodziłaś i wierność przysięgałaś?:D dla żartu?:P Ale wybacz skoro jest napięcie to jedź do czerwoności:D Powodzenia:P A prokreacji to chyba służy twój seks z mężem - zrobić dzieciaka i potem kurwić się z innym. Mam nadzieje, że jesteś bezpłodna tania szmato :)

Gość gość
Maryna206 Lecz się na nogi, bo na głowę za późno... Powiem ci tak - ja zamierzam zrealizować swoje erotyczne marzenie, i wiem, że to będzie coś wspaniałego!

Gość Maryna206
Powiem Ci tylko, że z***biście się teraz czuję, że jestem informatykiem w takich chwilach normalnie dziękuje Bogu, że tak a nie inaczej wybrałam i po numerze IP potrafię odszukać dane osoby:D Uwielbiam miny zdradzanych mężów i żon, kiedy informuje ich z jakimi gnidami żyją :) Pozdrawiam :) i Żegnam:)

Gość gość
Tak, tak, i jeszcze powiedz, że mnie widzisz przez ciekły ekran LCD :) To w wariatkowie tez maja internet? Uważaj, nadchodzi pielęgniarka z kaftanem :)

Gość lechosław z miasta
No No ja sobie zażartowałem tym postem i rzeczywiście gość - wyszłaś na dziwkę

Gość gość
Nie zamierzam brać pieniędzy - to po pierwsze. Po drugie, maryna206 piszesz teraz jako lechosław :) Tez umiem sprawdzić IP :)

Gość lechosław z miasta
przykro mi, ale nie podszyła się... A IP może sprawdzić rzeczywiście tylko informatyk lub admin. Widzę gość - też bujna wyobraźnia :P

Gość gość
Maryna-poprawiłaś mi humor tym postem :-D chyba za dużo telewizji oglądasz i trochę Cię fantazja poniosła :-D Gość-radzę uważać,maryna już pewnie jedzie swoim batmobilem poinformować Twojego męża o tym co na kafe wypisujesz :-)

Gość Maryna206
Jestem w tej chwili w moim Peugeocie i zajeżdżam na posesję "gościa". Załączę zdjęcia na fotosiku.

Gość gość
O nie! Maryna proszę nie rób tego! Już nie będę się puszczała!

Gość Maryna206
Za późno. Właśnie odbezpieczam Zorkę 5 i zaraz wykonam kilka zdjęć. Bądźcie czujni!

Gość gość
o Boże! Będą zdjęcia?! A ja bez makijażu :(!

Gość gość
no i co? Dalej zdziwiona, że sie puszczam?!

Gość Maryna206
Nie obchodzi mnie to:) Adam o wszystkim już wie sprytna bruneteczko :) Co do twojego mieszkanka... hmmm mało przestronne...

Gość gość
Chyba wpadłaś do sąsiadów, bo mój mąż ma na imię Bartek, a ja jestem blondyneczką :) No i dom mamy na wypasie...

Gość Maryna206
PS! Nasrałam ci w gościnnym!

Gość Maryna206
łuuuu no wypieramy się?:D Łohohoho Jakbym powiedziała ze masz czarne włosy blond pasemka to nagle twierdziłabyś, że jesteś ruda a ja wiem swoje bo widziałam! A co do domu... na wypasie?! ahahaha chyba na wypasie świń:P Straszne badziewie :p Ciągnij kase z męża poki możesz