Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia42

brak kupki

Polecane posty

hej mam problem z dwumiesiecznym synkiem karmie go bebilonem pepti 1 i nie moze sie zalatwic kupke robi z pomoca albo co 3 4 dni przy czym strasznie sie meczy robilam wszystkie badania ale wszystko jest ok dodam ze ma kollke i dodaje mu do kazdego posilku delicol zauwazylam poprawe lecz dalej brak kupek co robic doradzcie

Gość gość
hej z mojego doświadcznia to mleko jest okropne mój synek też miał po nim problemy i syn znajpmej też.potem kupowałam bebiko i było to samo aż spróbowałam baby dreem z rossmana w tedy w końcu odetchnęłam z ulgą.

moj synek nie jest alegikiem bo robilam badania a podaja mu mu te okropne mleko i co gorsza jest na recepte probowalam zmienic na bebiko comfort ale bylo jeszcze gorzej nie wiem co mam robic i nie sypia mi wcale w dzien

w*********j szmato niektorzy nie potrafia sie zachowac ale to jest wkasnie wychowanie rodzicow nie dostala pod ogon moze hehehehheeh s********j !!!!!!! won z forum jak nie potrafisz sie zachowac idiotko

i sama jestes kretynka !!! nie oceniaj ludzi po sobie !!! bo mozesz sie przejechac

i sama jestes kretynka !!! nie oceniaj ludzi po sobie !!! bo mozesz sie przejechac

Gość porannarosaaa
hej z mojego doświadcznia to mleko jest okropne mój synek też miał po nim problemy i syn znajpmej też.potem kupowałam bebiko i było to samo aż spróbowałam baby dreem z rossmana w tedy w końcu odetchnęłam z ulgą. x x x A wiesz dlaczego po bebiku było to samo co po bebilonie? Dlatego, że obydwa mleka robi ten sam producent - NUTRICIA i obydwa mają ten sam skład co można porównać na opakowaniach z tą różnicą, że w bebilonie (oprócz kosmicznej ceny) niby są prebiotyki które podobno mają chronić przed problemami z zaparciami ale jak widać na twoim przykładzie nie zawsze to działa... Kupując bebilon tylko nabija się kabze producentowi i nic więcej...

sluchaj kurwo w*********j z forum !!!!!! w buszu sie chowalas czy co ?!!! hheheheheehehheheheehehehheheehhehe

ja wlasnie podawalam synkowi bebilon i teraz te bebiko i jest to samo zaparcia wysypka

Gość gość
Kasia42 chamidło z ciebie :o

Gość gość
CHAMSKA WULGARNA POCHWA!

Gość gość
w*********j

Gość gość
Wypierrdalaj wysysać warchlakowi kał z groty nestle

Gość gość
zal mi ciebie dziewczyno !!!! jestes niewychowana suka !!!

Gość gość
Zezwierzęcona szmata i tyle

Gość gość
w*********j psia mordo !!!!!!!