Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy niska kobieta moze byc seksowna ?

Polecane posty

Gość B52
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Wysoka (powyżej 175), smukła laska jest sto razy bardziej kobieca, bo ma piękne dłuuuugie nogi, a nie jak te niskie z kaczymi nóżkami i niskim podwoziem.

Poczekaj aż ta długonoga laska 175 utyje po urodzeniu dziecka i zamieni się w potężną kobietę. To ja już wolę kacze nóżki. 

Gość xyz
2 minuty temu, Gość B52 napisał:

Poczekaj aż ta długonoga laska 175 utyje po urodzeniu dziecka i zamieni się w potężną kobietę. To ja już wolę kacze nóżki. 

Niska jak utyje to jest dopiero śmieszne, taka beczułeczka.

Gość Ja 158
6 minut temu, Gość xyz napisał:

Niska jak utyje to jest dopiero śmieszne, taka beczułeczka.

Takie świnka wietnamska 😁😂

Gość gość

Tylko, że wysoka żeby wyglądać subtelnie musi byc zazwyczaj bardzo szczupła, a wręcz chuda, a niska żeby sprawiać wrażenie malutkiej może byc po prostu szczupła

Gość gość

Ja mam 157, a mój facet 183 i zawsze podkreśla, że podoba mu się, że jestem taka malutka, nawet mówi do mnie "maleństwo " 😉

Gość Psychopatka

Mam 165 i czuję się za wysoka. Chciałabym mieć 157-160 

Gość abc123

Japonki i Koreanki, Tajki, Filipinki itd. są małe, a są obiektem pożądania wielu facetów

Gość abc123
1 minutę temu, Gość Psychopatka napisał:

Wcale nie jesteś wysoka, to średni wzrost 😉  Wielu facetów będzie wyższych

Kurcze to ja tu jestem karzełkiem, ale moje 152 cm zawsze uważałam za atut. Mam proporcjonalne ciało. Na zdjęciach jak mnie ktoś nie zna i nie wie ile mam wzrostu, pyta czy jestem modelką, więc mój niewielki wzrost nie ma nic do atrakcyjności i seksu. Najważniejsza i tak jest pewność siebie. Czujesz się piękna - jesteś piękna 🙂

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Tylko, że wysoka żeby wyglądać subtelnie musi byc zazwyczaj bardzo szczupła, a wręcz chuda, a niska żeby sprawiać wrażenie malutkiej może byc po prostu szczupła

z dupy teoria

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Psychopatka napisał:

żartujesz sobie?

Gość gość
5 minut temu, ula_lala napisał:

Kurcze to ja tu jestem karzełkiem, ale moje 152 cm zawsze uważałam za atut. Mam proporcjonalne ciało. Na zdjęciach jak mnie ktoś nie zna i nie wie ile mam wzrostu, pyta czy jestem modelką, więc mój niewielki wzrost nie ma nic do atrakcyjności i seksu. Najważniejsza i tak jest pewność siebie. Czujesz się piękna - jesteś piękna 🙂

Modelką?????? Kolejna żartownisia. Przecież ty wyglądasz jak niewyrośnięte dziecko. 

Gość w kość
4 minuty temu, ula_lala napisał:

Na zdjęciach jak mnie ktoś nie zna i nie wie ile mam wzrostu, pyta czy jestem modelką

a więc skąd wiesz, że ktoś pyta?

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Modelką?????? Kolejna żartownisia. Przecież ty wyglądasz jak niewyrośnięte dziecko. 

Wiesz jakbym przyjmowała się takimi pustymi opiniami obcych ludzi to musiałabym osiwieć. Wcale nie zależy mi na tym, by ktoś taki jak Ty mi wierzył. 

2 minuty temu, Gość w kość napisał:

a więc skąd wiesz, że ktoś pyta?

Ponieważ mnie pyta?

Cóż bywa, że umawiam się na randki przez internet to wypada wymienić się zdjęciem, prawda? 

Gość Gość
1 minutę temu, ula_lala napisał:

Ponieważ mnie pyta?

Cóż bywa, że umawiam się na randki przez internet to wypada wymienić się zdjęciem, prawda? 

Ładny zonk jak widzą, że na randkę przyszła dziewczynka z 4 klasy podstawówki. 

Gość w kość
2 minuty temu, ula_lala napisał:

Ponieważ mnie pyta?

zwykły komplement😊

7 minut temu, Gość Gość napisał:

Ładny zonk jak widzą, że na randkę przyszła dziewczynka z 4 klasy podstawówki. 

W 4 klasie byłam niższa 😛

Ktoś tu chyba ma problem, bo nie rozróżnia dziecka od kobiety. 

Gość Gosc
6 minut temu, ula_lala napisał:

W 4 klasie byłam niższa 😛

Ktoś tu chyba ma problem, bo nie rozróżnia dziecka od kobiety. 

Stare zdjęcia dajesz, bo jesteś w ciąży. Na  pewno uciekają jak zobaczą. 

Gość Gość

Tylko jeśli jest proporcjonalnie zbudowana. To się tyczy każdego wzrostu.

Gość Benek84
25 minut temu, ula_lala napisał:

Wiesz jakbym przyjmowała się takimi pustymi opiniami obcych ludzi to musiałabym osiwieć. Wcale nie zależy mi na tym, by ktoś taki jak Ty mi wierzył. 

Autorko, on ciebie obraża, a Ty zwracasz się do niego na Ty zamiast na ty. On na to nie zasługuje. 

Gość Gość

Z tą modelką to chyba fantazja. Zresztą to typowy komplement i każda już podjarana. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Benek84 napisał:

Autorko, on ciebie obraża, a Ty zwracasz się do niego na Ty zamiast na ty. On na to nie zasługuje. 

Tak sobie jadę z gościa i bronię siebie😂

Gość gość
2 godziny temu, Gość Benek84 napisał:

Po co się wtrącasz cipcio?

Gość Kocham cie
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Po co się wtrącasz cipcio?

Jezzu co to za różnica czy z dużej czy z małej litery? Psycha zryta, niestety. 

Gość aaaaanty wyrosnieta babsko

Widzę, że ten wysoki bazyl obraża nie tylko facetów, którzy mieli czelność urodzić się niżsi od niej (no 178 to nie kruszynka, tylko babsztyl), ale obraża też niższe kobiety. Wysokie mają mniejszą szanse być atrakcyjne w oczach facetów, koniec kropka. WIększośc woli małe, nie mniejsze! Po prostu małe, bo wzbudzają opiekuńcze uczucia. I są kobiece. Problem wysokich jest taki, że często mają niski głos i poruszają się jak mężczyzna. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość aaaaanty wyrosnieta babsko napisał:

Widzę, że ten wysoki bazyl obraża nie tylko facetów, którzy mieli czelność urodzić się niżsi od niej (no 178 to nie kruszynka, tylko babsztyl), ale obraża też niższe kobiety. Wysokie mają mniejszą szanse być atrakcyjne w oczach facetów, koniec kropka. WIększośc woli małe, nie mniejsze! Po prostu małe, bo wzbudzają opiekuńcze uczucia. I są kobiece. Problem wysokich jest taki, że często mają niski głos i poruszają się jak mężczyzna. 

masz jeszcze jakiś kolejny zestaw bredni?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość aaaaanty wyrosnieta babsko napisał:

Tak, jasne. Dlatego facetom podobają się modelki Victoria Secret.

Gość Gość

To są klacze z selekcji. Większość wysokich kobiet o tym wzroście wygląda jak zmutowane siatkarki. 

Gość aaaaanty wyrosnieta babsko
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak, jasne. Dlatego facetom podobają się modelki Victoria Secret.

Czy jesteś facetem, że zabierasz głos? A nawet jeżeli, to kto ci dał prawo mówić w imieniu wszystkich? 

W gronie moich znajomych (ok 20 facetow) nie ma fanów wysokich kobiet. Ani wsrod wysokich ani wsrod niskich mezczyzn. 

Po drugie, twoj argument z VS jest inwalida. WIdze, ze jestes wysoka i pocieszasz sie tym dalej, jakby to mialo byc jakas wyrocznia. 

Skad mozesz wiedziec co sie podoba faceta? Prowadzilas jakies badania? To co jest w TV jest inne w zyciu realnym. Celem modelek VS jest po prostu dobrze wygladac, co nie rowna sie z byciem podniecajaca, intrygujaca. To po prostu wysokie baby. Idac twoim kulejacym tokiem rozumowania, to mozna wysnuc wniosek, ze mezczyznom podobaja sie chude laski (jak wieszaki). A jednak ogromna wiekszosc lubi jak laska ma na sobie troche ciala. Wiec sie juz przy..mknij.