Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona6373

czy z ciaza jest ok?

Polecane posty

Gość przestraszona6373

Witajcie, bardzo sie martwie bo pierwsza ciaze poroniłam w 12 tc ale płód od ok 5 tyg sie nie rozwijał... teraz jestem w 12 tyg i 3 dniu ciazy i martwie sie ze znowu to sie stanie. Byłam na usg 4.06 i bylo ok. Bola mnie tylko sutki mocno i nic wiecej. Nawet juz mnie brzuch nie kłuje ani nie boli tak jakby sie rociagał. Przez to ze nie boli wkrecam soebie ze juz nie rosnie. Pomocy bo oszaleje. Szukałam watku gdzie pisze ze brzuch przestal kluc ale nigdzie nie ma bo wszystkie pisza ze je boli;(((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość przestraszona6373
prosze niech ktos odpowie bo bardzo sie boje;(

Gość gość
Nie masz plamień ,skurczy to pewnie wszystko ok ,i nie szalej nie denerwuj się ,możesz też pójść do lekarza na USG o ile nie byłaś ostatnio,niedługo niepokój minie .

Gość przestraszona6373
mam wizyte za tydzien ale to czekanie mnie wykancza:( strasznie sie boje bo pierwsza straciłam. Nie znam przyczyny dlatego nie wiem czy teraz tez jej nic nie zagraza. Mowie o tym rodzinie ale mnie bagatelizuja. A ja naprawde sobie nie radze. Najchetniej bym chciala mnie codziennie usg:(:( ale to niemozliwe;((((((((

Gość przestraszona6373
wiem ze nie mam plamien ale moja kolezanka tez nic nie miala a dowiedziala sie ze dziecko tydzien nie zyje. Cholernie sie tego boje. Nie przezylabym jakby tak sie stalo u mnnie. Widzialam ją jak do mnie macha i ma 4cm i taka strata teraz bedzie wielkim ciosem

Gość gość
Ja też straciłam 1 ciąże i potem miałam jazdę tym bardziej że plamiłam a w drugiej ciąży krwawiłam nawet ale to wszystko przed 12 ,potem przyszło uspokojenie i było ok .,nie możesz się tak denerwować bo dziecku tylko szkodzisz.

Gość przestraszona6373
wiem ale to silniejsze:(

Gość gość
a skąd wiesz że to była ona??

Gość przestraszona6373
jakos tak czuje ze to dziewczynka i tak o niej narazie mowie:( nie mam niestety teraz jak isc do lekarza, mam za tydzien wizyte. od poczatku biore luteine 1 tab dwa razy dziennie ale nie wiem czy to pomoze:(

Gość przestraszona6373
tak bardzo sie boje ze chcialam nawet kupic detektor tetna płodu ale mąż mnie wysmial:(

Gość przestraszona6373
jestem tylko spokojna do dwoch dni po wizycie a potem wszystko wraca:( do tego na poczatku tej ciazy bylam w szpitalu bo uwazali ze jest pozamaciczna... czy sam ból piersi i to ze sa w srosku twarde oznacza ze jest ok???

Gość przestraszona6373
ehh.. oby do grudnia:(

Gość gość
kup sobie domowy detektor do słuchania tetna płodu bardzo prosty w obsludze i wtedy moze sie uspokoisz jak w kazdej chwili bedziesz mogla słuchac bicia serduszka swojego baby