Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona bólem

Boli mnie głowa i nie tylko

Polecane posty

Gość Zaniepokojona bólem

Witam. Od ponad roku sporadycznie bolała mnie głowa od dwóch miesięcy ból jest już ciężki do wytrzymania i ciągły leki pomagają na dwie trzy godziny. Dochodzą mdłości niekiedy tak silne że trudno mi ustac w miejscu. Mam zaburzenia równowagi, drżenie dłoni które niekiedy mimowolnie wyginąja się w dziwny sposób. Zdarzają mi się wstrząsy całego ciała po których mam chwilowe zburzenia świadomości nie wiem gdzie jestem kim jestem. Stałam się bardzo agresywna na przemian z napadami depresji. A w dodatku moje słabe libido bardzo wrzosło. Nie mogę pójść do lekarza bo jestem za granicą na forach medycznych nie mogę doczekać się odpowiedzi. Może ktoś wie co to może być i jak sobie z tym poradzić

Gość gość
a za granica nie ma lekarzy ? to przyjedź tu sa, ja pitole albo nie , pytaj na forach dalej

Gość Zaniepokojona bólem
Za granicą są lekarze ale nie znam języka i nie mam tutaj ubezpieczenia rozważam powrót ale mam tu swoje sprawy nie pisałam tutaj żeby jakiś gość mnie oceniał tylko pomógł jak nie wiesz to nie pisz

Gość lool.....
Musiałabyś się dostać do neurologa ,zdrowie jest ważniejsze niż kasa ,dlatego jeśli nadal będziesz mieć podobne objawy lepiej wrócić do kraju i wyjaśnić sprawę .Z tym że pewnie trzeba będzie sporo odczekać w kolejce do specjalisty .