Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydkie dziecko

Polecane posty

Gość gość

mój syn z urody jest ok, ma czarne oczy-i to duze, juz ma roczek i wiem ze takie mu zostaną, wlosy ma zwykle-ciemny blond. mam pytanie czy widzialyscie brzydkie dzieci, bo dzieci od męża rodzenstwa sa wszystkie rude jak irlandzka pxxxa. nie jestem zlosliwa, ale naprawde są mało ladne. mój synek urodą nie poraża, ale jest normalny.

Gość opinia opuncja onufryna
A wiesz, że z brzydkich dzieci często wyrastają piękni dorośli?

Gość gość
juz pisalas o tym wczoraj swinia jestes ze wysmiewasz sie z rodziny nie znasz zycia mozesz zostac czasem oszpecona i te dzieci beda sie z ciebie smiac

Gość gość
Wszystkie dzieci sa brzydkie

Gość gość
ale jesteś idiotką założycielko tematu, aż mi Ciebie żal...

Gość opinia opuncja onufryna
To co dla kogoś jest ładne, dla innych wręcz odwrotnie, więc dyskusja ta tak naprawdę w ogóle nie ma sensu. O tym, co i kto się komu podoba nie sposób w ogóle dyskutować.

Gość gość
dla kazdego rodzica jego dziecko jest ladne, ale tak obiektywenie to znam brzydkie dzieci, meza brat cioteczny ma okropna corkę sorry,ale jej twarz przypomina konski ryj i nie tylko ja mam takie skojarzenia:D

Gość gość
Ja Ci napisze tak. bylam przecietnym niemowleciem, jako dziecko juz bylam ladniutka, ale gdy poszlam do podstawowki, to uroda nie porazalam (gdy wyszly mi stale zeby :P). Mialam wiesniackie okulary i mysie wlosy, uwazana bylam za brzydka. Zmienilo sie to kolo 14 r.z. Potem kupilam sobie porzadne ciuchy, okulary i jakpo latach zalozylam konto na nk, to kolezanki z podstawowki jechaly komplementami. Mam wlosy za ramiona, naturalne blond, latem mi jasnieja i wygladam jak bym miala pasemka, mam ladne, zielone oczy i fajna cere i karnacje, zwlaszcza latem, bo szybko mnie slonce bierze. Mam duze piersi, szcuple nogi, jestem niziutka (156, waze 49 kg). Ogolnie jestem uwazana za ladna, slicznie na zdjeciach wychodze (opinia szwagra fotografa). Mimo, iz mam 29 lat, urode mam dziewczeca. Moja corka z kolei urodzila sie duza i grubiutka, miala zoltaczke, wlosy ciemne, u gory byla lysa, a po bokach miala dluzsze wloski. wygladala jak maly zawodnik sumo, w szoku bylam :P Nie byla za piekna. Ale w miare uplywu czasu zaczela sie wyrabiac, teraz ma 5 lat i wielu ludzi nas zaczepia z uwagi na jej urode-ma dlugie, blond wlosy, wielkie niebieskie oczy i sliczna buzke, zwlaszcza, gdy sie usmiecha. Z urody podobna do mnie, gdy bylam w jej wieku.

Gość gość
hahaha na nk i fb to najwiekszemu brzydalowi slodza(nawet sama tak robię) wiec sie nie podniecaj tymi sciemami, chyba nikt ci nie napisze,ze jestes pasztet tylko laska:D a duchu smieje sie piszac te komentarze:D

Gość gość
I co, lepiej Ci? Chyba widzialam zdjecie, ktore wstawilam, jedno zreszta i nie pozowane jak wiekszosc wstawia.. Moj maz mial je na tapecie w telefonie, to koledzy z pracy mysleli, ze sciagnal z neta, nie wierzyli ze ma taka zone :P A zreszta, co ja Ci tu bede udowadniac i tak wiesz lepiej, prawda?

Gość gość
ja do 5 rz bylam bardzo ladna, ze zdjec, od 6 r.z musialam nosic mocne okulary, ktore mnie szpecily, jeszcze mama sciela mi wlosy na chlopaka, tragedia w podstawowce bylam przecieta w sredniej zostalam vice miss ekonomika na studiach i do dzis nie moge opedzic sie od facetow wiec nie zawsze jak dziecko za mlodu jest brzydkie to takie zostanie:), mam przyklad na sobie:)

Gość gość
gość I co, lepiej Ci? Chyba widzialam zdjecie, ktore wstawilam, jedno zreszta i nie pozowane jak wiekszosc wstawia.. Moj maz mial je na tapecie w telefonie, to koledzy z pracy mysleli, ze sciagnal z neta, nie wierzyli ze ma taka zone A zreszta, co ja Ci tu bede udowadniac i tak wiesz lepiej, prawda? xxxxxxxxxxxxxxxxxxx mi to wisi,ale jak czytam ze baba 29 letnia podnieca sie falszywymi komentarzami na nk, to cos z Toba nie halo, chyba niska samoocena do dzis daje o sobie znać:D, kretynka

Gość gość
NK juz dawno nie mam. a kretynke, to sobie zrob i wychowaj :D Stara baba, widac po wpisach, jestes Ty. Ja tam sie czuje mlodo :P

Gość gość
heh, stara baba ze mnie, no ok:D, ale mam 25 lat, ale ten tekst z nk mnie rozwalil na maksa, tylko naiwniary te kity lykaja, dlatego ja nawet nie zakaldam profilu na kretyńskich portalach,zeby mi kolezanki slodziły:D

Gość gość
ale sie uparlas :D wyobraz sobie, ze gdy skapnelam sie jak to dziala, to zablokowalam dodawanie komentarzy. Nie rozumiem o czym piszesz, bo sama nie rzucalam pochlebnych komentow kazdemu. Nk mialam bardzo krotko, bo dla wiekszosci to byl tylko lans i czekanie na slodzenie.

Gość gość
czyli dla Ciebie:D a czemu blokowalas komentarze skoro byly miłe?:D chyba jednak nie byly:D ktos napisal,ze pasztet i zablokowala:D a ja mialam fikcyjne konto i sobie jaja robilam:D

Gość gość
juz wyszlo,ze jestes piekna Mery,zęby 4:D wiec daruj sobie te wypociny ślicznotko:D

Gość gość
ja byłam slicznym dzieckiem a teraz jestem paszczurem

Gość ewka z bialegostoku
ja bylam taka sobie,ale z wiekiem bardzoo sie wyrobilam:)teraz jestem zadowolona ze swojego wygladu:)

Gość gość
Ciesze sie, ze poprawilam Ci humor, choc z Twych komentarzy bije zlosliwosc na kilometr.

Gość gość
Ty piekna inaczej nie podniecaj sie tak:D i zadna zlosliwosc z mojej strony tylko sama prawda, ktos musi Cie uswiadomic, jak Ty w tym wieku taka naiwna:D

Gość tasia600
ten gosc to zapewne brzydka laska i z zazdrosci bzdury plecie.Co ty tak sie podniecasz jak dziewczyna wyglada?A twoja prawda to tylko twoj punkt widzenia i nic innego.

Gość tasia600
A w wieku 25 lat robic sobie fikcyjne konta i jaja(co braklo ci odwagi powiedziec to co myslisz osobiscie)To jest dopiero dziecinada i zenada.Szok ,ze jeszcze sie przyznalas do tego.:)

Gość gość
tasia, ale to bylo z 6 czy 7 lat temu:D od tamtej pory spowaznialam, natepna idiotka, ktora nie wie ze czas uplywa:D

Gość zauważyłam pewną tendencję
że jak dziecko jest śliczne po urodzeniu i w 1 roku życia, to później już jest tylko gorzej. Nie mówię, że robi się szpetne i odpychające, ale takie przeciętne.

Gość gość
nie zgadzam sie w powyzszym wpisem, gdzyz moja dziecko jak bylo male bylo przesliczne, kazdy sie zachwycal jego uroda, teraz ma 13 lat i w porownaniu z rowiesnikami lub dziecmi w zblizonym wieku jest jest nadal the best:)

Gość gość
Tendencje...Bzdura. Mój siostrzeniec urodził się proporcjonalny, słodki z regularnymi rysami, potem rósł ,oczka się powiększały a buzia była już tylko cudniejsza. Dziś chłop ma już 22 lata i przez całe swoje życie nie było roku by był średni, czy średnio ładny, on był zawsze bardzo ładny. Drugi siostrzeniec urodził się niezbyt atrakcyjny, potem jako kilkulatek był słodki jak ulepek by w wieku szkolnym ponownie zbrzydnąć i tak już pozostało do dziś (to są bracia). Nie ma reguły ani tendencji , wszystkim rządzą geny które już na początku przesądziły o tym jaki kto będzie w ostateczności tylko że ostatecznością jest dorosłość a przecież jeszcze dochodzi wiek średni i starość.. Człowiek się mieni całe życie .