Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daria1122

Jestem po zabiegu Slimlipo 3d

Polecane posty

Witam Dwa tygodnie temu zdecydowałam się na wykonanie liposukcji metodą Slim lipo 3d. Wcześniej miałam wiele wątpliwości ale teraz nie żałuje swojej decyzji :D. Jak chcecie to pytajcie odpowiem na pytania osób niezdecydowanych

Gość gość
1. co sobie robiłaś? i gdzie? 2. Czy jest później opuchlizna po takim zabiegu ?

Gość fiolkaaaaaa
Gdzie robiłaś, czy zabieg jest SKUTECZNY, czy efekty są naprawdę spektakularne?

Zabieg wykonywałam w Warszawie w salonie Elite - z polecenia więc nie miałam obaw. Miałam wykonywać tylko liposukcję brzucha ale po obejrzeniu zdjeć z efektami zaszalałam i zrobiłam sobie jeszcze uda - a raczej ich część nad kolanami (miałam takie bułeczki). Po zabiegu miałam niewielki obrzęk który w ciągu kilku godzin znikł. Cennik jest na stronie ale ja płaciłam mniej bo właśnie była promocja na ten laser

Gość gość
pisz konkret ile zapłaciłaś? mnie interesuje brzuch boczki i kolana czy są jakieś przeciw wskazania ? ile to trwa i plus minus jak wygląda? byłam ostatnio na konsultacji w jednej z klinik Doktor odradził mi taki zabieg jako że to strata pieniądza i ponoć już po roku wraca.

Zapłaciłam 12 tys , na mniejszy obszar miałam zniżkę 10 procent. Też się długo zastanawiałam ale w końcu raz się żyje a brzuch to był mój wielki kompleks. Jeśli chodzi o powrót tłuszczu - to wg mnie chyba normalne że jak się nie będzie trzymało diety to waga skoczy. Przeciwwskazaniem są cukrzyca,nadciśnienie, zaburzenia krzepnięcia krwi,choroby serca,niewydolność nerek, niewydolność wątroby,stany zapalne - to ze strony ale sądze że trzeba porozmawiać już ze specjalistą. Te dwa obszary były robione przez ok 1,5 godz

Gość gość
A czy trzeba nosić gorset???

Gość begoniafonia
Tak trzeba nosić bieliznę uciskową przez 2 tygodnie