Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość płci żeńskiej

Niepokojące odkrycie

Polecane posty

Gość gość płci żeńskiej

czesc dziewczyny, wczoraj wieczorem chcialam ustawic mojemu chlopakowi przypomnienie w telefonie, nie uprzedzajac go wzielam telefon. W przypomnieniach bylo kilka starych w tym jedno opisane bezsensownie ciagiem liter cos w stylu ''dgurfj'' no nie wiem dokladnie jakie byly literki ale bez sensu. W kazdym badz razie to nie byloby nic dziwnego, gdyby nie fakt, ze w telefonie jest opcja ''przypomnij w miejscu'' i byla zaznaczona a w niej podany adres pewnej dziewczyny. Ulica, numer, wszystko sie zgadza. To dziewczyna, ktora niecale dwa lata temu startowala ostro do mojego faceta. Ja akurat wtedy bylam za granica u siostry na dwa tygodnie. W tym wlasnie czasie sie poznali na grillu chyba u kogos czy jakos tak, nie pamietam dokladnie szczegolow. Wiem, ze do niego startowala jakis czas, zapraszala do domu, nawet przychodzila pod blok tutaj ''niby przypadkiem''. Wiem, ktora to, wiem dokladnie gdzie mieszka. Teraz mam jakies dziwne schizy, ze moze oni caly czas maja kontakt? Skad ten adres? Moze za duzo sie tego forum naczytalam hahaha....

Gość gość
Coś jest na rzeczy.... Faceci to roooooochacze. Ja bym była czujna....

no to teraz teraz autorko masz zajęcie na najbliższy czas jak znalazł :)