Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpowiedzcie szybko

Polecane posty

Gość gość

moje dzieco powinno właśnie spać, a płacze, bo wymyśliło sobie, że będzie wyrzucać smoczek z łóżeczka, a ja bede chodzić i podnosić; czy powinnam iść i podnieść po raz kolejny czy czekać żeby siezapłakał

Gość bggdfdf
odstawiacie smoczek? ile dziecko ?

Gość gulowa
szybko

Gość gość
2 lata ma; nie moge sobie podarować że mu nie odebralam tego smoczka dawno temu, jak jeszcze nie b ył do niego aż tak przywiazany; wszystko przez meża i teściów

Gość wkurzonaaa
żeby sie zapłakał?? :// co to za metody wychowawcze? jak nie chce spać to nie kładz go/ ją na siłę. widocznie Twoje dziecko chce się bawić

Gość gość
ale sam się układał do spania, widać że zmęczony i mu się oczy kleją; jak sienei prześpi to bedzie wieczorem sajgon

Gość bggdfdf
ja mojej corce nie dalam, mowilam ze zgubil sie sklepyz amkniete i musi zasnac bez smoczka za to jej obiecalam jakas zabawke pkłakala, płakala, mi sie serce kroilo ale w końcu zasneła, tak było przez kilka dni a potem luzik musisz to przemęczyć badz twarda jak rzuci smoczkiem pwoeidz ze nie ma nigdzie ale nie krzycz moze polo sie obok głąskaj go niech zaśńie

Gość gość
tylko, ż ejak idę do pracy to teściowa mu smoczek da i jeszcze we mnie dodatkowo wyrzuty sumienia wzbudza, że o taki biedny

Gość gość
ja bym dała z informacją że jak jeszzce raz wyrzuci to juz nie dosatnie go. a potem tylko konsekwencja, niech płacze. raz się przemęczysz ale na przyszłośc bedzie wiedział.

Gość przypięłabym smoczek
łańcuszkiem do łóżeczka.