Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy najlepiej miec dziecko?

Polecane posty

"to uczucie to takie jakbys pragnela czegos, ale nie dla siebie," tym się powinna charakteryzować każda miłosć, niekoniecznie do kogoś,, kto jeszcze nie istnieje;) z Twoich postów widać, że jesteś przekonan, że nie osiągniesz tego od mężczyzny albo nie będziesz w stanie mu tego dać. masz zaburzony obraz tej płci.

Gość gość
Wtedy kiedy masz: - dobrego, wartościowego i sprawdzonego partnera (od co najmniej 2 lat) z instynktem ojcowskim - odłożone pieniądze - partner ma dobrą pracę pozwalająca utrzymać co najmniej 3-osobową rodzinę - jesteś na tyle zdrowa i pełna energii by urodzić dziecko Wtedy.

Gość gość
Brokeninside87 takich mamusiek jest naprawde duzo. Czesto nie jest to do konca ich wina, bo npp zostawia je facet, ale czesto kobiety zapominaja o partnerze, odsuwaja go na dalszy plan, dziecko staje sie substytutem partnera i mamy klops wychowawczy. Zwlaszcza wsrod chlopcow. Dlatego uwazam ze plodzenie dziecka ze wscieku macicy to zly pomysl. To nie jest chec posiadania dziecka tylko chec doswiadczenia milosci, ktorej nie ma ze strony faceta. Tyle.

Gość gość
Oj nie,to nie jest chec posiadania milosci jakiej sie nie otrzymalo od mezczyzny,chcialabym miec faceta i to zeby mnie kochal to oczywiste,ale przeciez czesto sie zdarza ze kobiety ktore nie moga sobie znalezc faceta,maja tez instynkt macierzynski,to chyba normalne Cytuje kogos: Wtedy kiedy masz: - dobrego, wartościowego i sprawdzonego partnera (od co najmniej 2 lat) z instynktem ojcowskim - odłożone pieniądze - partner ma dobrą pracę pozwalająca utrzymać co najmniej 3-osobową rodzinę - jesteś na tyle zdrowa i pełna energii by urodzić dziecko Wtedy. To wgtwojej tezy, co najmniej 2 lata zwiazku daje mi 32 lata, odlozone pieniadze hmm 3 lata? to juz 35, a czas na znalezienie faceta? kilka lat.. wiec bede miec spokojnie 40

zwłaszcza wśród chłopców? a ja jestem dziewczyna i jestem wbijana w rolę jej partnerki oraz muszę patrzeć na poniżenie ojca.

autorko, głównie instynkt ujawnia się w momencie, gdy samica czuje się bezpieczna przy samcu. dlatego to może dziwić.

Gość gość
Dobra. A tak na serio to byla lekko prowokacja, oczywiscie ze pragne miec dziecko i to prawda ze mam 30lat i jestem sama bez faceta,ale na zdrowy rozum chcialabym najpierw znalezc faceta zktorym moglabym stworzyc ta rodzine, spokojnie nie jestem desperadka, no .....moze jak bedzie juz naprawde ostatni dzwonek...:P ale poki co chcialam zobaczyc opiie innych na ten temat

Gość gość
Dlatego pisze glownie, a nie tylko wsrod chlopcow. Autorko nadal nie odpowiedzialas na moje pytanie: co odpowiesz dziecku kiedy zapyta dlaczego nie ma tatusia jak inne dzieci?

Gość gość
poznawalam facetow,mialam zwiazki ale byli niedojrzali, a teraz spotykam sie z facetem z odzysku i tez pojdzie w odstawke

Gość gość
gość Oj nie,to nie jest chec posiadania milosci jakiej sie nie otrzymalo od mezczyzny,chcialabym miec faceta i to zeby mnie kochal to oczywiste,ale przeciez czesto sie zdarza ze kobiety ktore nie moga sobie znalezc faceta,maja tez instynkt macierzynski,to chyba normalne Cytuje kogos: Wtedy kiedy masz: - dobrego, wartościowego i sprawdzonego partnera (od co najmniej 2 lat) z instynktem ojcowskim - odłożone pieniądze - partner ma dobrą pracę pozwalająca utrzymać co najmniej 3-osobową rodzinę - jesteś na tyle zdrowa i pełna energii by urodzić dziecko Wtedy. To wgtwojej tezy, co najmniej 2 lata zwiazku daje mi 32 lata, odlozone pieniadze hmm 3 lata? to juz 35, a czas na znalezienie faceta? kilka lat.. wiec bede miec spokojnie 40 ***************************** Nie wszyscy powinni mieć dzieci. Może Ty właśnie do tych ludzi należysz. Może przegapiłaś swój czas. Może jesteś niezaradna.

Gość co znaczy facet z odzysku
co znaczy facet z odzysku

Gość gość
Wtedy kiedy masz: - dobrego, wartościowego i sprawdzonego partnera (od co najmniej 2 lat) z instynktem ojcowskim - odłożone pieniądze - partner ma dobrą pracę pozwalająca utrzymać co najmniej 3-osobową rodzinę - jesteś na tyle zdrowa i pełna energii by urodzić dziecko Wtedy. XoXoX To był mój tekst. Mając 34 lata spotkałam obecnego męża, dziecko urodziłam w wieku lat 38. Uważam że decyzja na dziecko nie mając pieniędzy aby je wychować i partnera jest skrajnie egoistyczna i po prostu zła. Ale fakt faktem ja miałam dziecko bardzo późno.

Gość gość
Facet z odzysku to facet ktory mi nie pasuje bo placi alimenty, ma obowiazki, musze sie z nim dzielic czasem, kiedy chce na swieta wyjechac do dzieci a nie do mojej czy jego rodziny albo nawet to ze nasze dzieci beda ograniczone czasaowo i finans. bo on juz ma dzieci z inna, Wsumie moge czekac, 34 lata moze i mi sie ktos trafi.. mam nadzieje

Gość co znaczy facet z odzysku
znajdz sobie mlodszego tak z 25 lat

Gość gość
mialalam o 3 lata mlodszego to chcial sie tylko bawic i nie w glowie mu bylo zakadanie rodziny

Gość gość
tak wogole to jestem bardzo zaradna,utrzymuje sie sama od nastu lat, mieszkam sama, skonczylam studia sama i zdobylam sama prace,tera staram sie o mieskzanie tez sama,wiec chyba nic w zyciu nie przegapilam