Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosomama

wlosy po porodzie

Polecane posty

Gość wlosomama

Chciałabym zaprosić na mojego bloga wszystkie kobiety, które mają problemy z włosami po urodzeniu dziecka. Dopiero co założyłam tego bloga, i narazie mam dwa posty, ale ktoś i jakoś musi się o nim dowiedzieć, żeby był sens tam pisać Mi wypadały włosy po ciąży i na blogu mam zamiar opisać, co juz poniekąd zaczełam, jak sobie z tym radzić. Zapraszam http://wlosy-po-ciazy.blogspot.com/

Gość gość
szkoda, ze po porodzie lecą te z głowy a nie te z nóg czy spod pach- tyle spokoju z goleniem by było ;P

Gość gość
mnie tam nie leciały szczególnie mimo, że karmię ponad rok. Nadal mam bardzo dużo. Nie wiem czy takie geny, czy też zdrowe odżywianie.

Gość gość
ala nie wali mu pały

Gość gość
co ty sobie myslisz ze jestes jakąś ekspertką w tej sprawie i możesz komuś doradzać? jak ktos ma zaniedbane włosy to jego sprawa i nic ci do tego.

Gość gość
Kochana fajny sposób z tymi ampułkami, tylko pamiętaj aby zbadac sobie hormony! Najczęsciej to ich zachwiana równowaga jest [powodem wypadania (za mało estrogenu a za tuzo testosteronu i prolaktyny) a nie tylko odżywianie i ogólnie kosmetyka włosa. Mowi ci to dziewczyna która ma taki problem, u której wlosy podczas ciąży nie odrosły która była u trychologa miała głowe badaną pod mikroskopem...zobaczymy po porodzie-wtedy zaczne kuracje lekami:) Teraz leci mi 20-35 wlosow dziennie bo codziennie je licze-nowe prawie nie rosną a jak już to cienkei i marne jak najcieńsze niteczki jakie widziałam, jak piórka u niemowlaka:( ale zobaczymy po porodzie:)

Gość wlosomama
nie jestem ekspertką, ale wiem, że wiele kobiet po porodzie ma problem ze słabymi wlosami. Ja mam z tym związane doświadczenia którymi chcę się podzielić z osobami zainteresowanymi. Nie chcesz nie czytaj. proste:)

Gość wlosomama
o hormonach wiem, miałam niedoczynność tarczycy i hormony badane na bierząco:) O tym, też wspomnę na blogu:)

Gość gość
ile włosów tyle opini, no ale moze dowiem sie cos ciekawego...

Gość gość
ile Ci zapłacili ze to reklamujesz

Gość gość
mysle ze jej nic nie zaplacili. pełno jest takich swirnietych blogerek które robią recenzje kosmetyków, raczej im za to nie płacą.

Gość wlosomama
matko święta nikt mi nic nie płacił! zalozyłam bloga bo chcę pisać o swoich włosach o ich zapuszczaniu o kosmetykach. ale nie płacą mi za to tylko robię to dla swojej przyjemnosci! ot co...

Gość gość
Zajrzyj sobie na blog ilony jungi czy jakos tak: pisze z dziewczynami na zdrowiu i urodzie o wypadaniu włosów i łysieniu-bardzo fajny blog prowadzi bo na nim można się zapytać a ona odpowiada b szybko.Chyba jest lekarzem ale tego to nie wiem na 100% .Wiem ze podawalam jej swoje wyniki badan i dość szybko z jej pomocą doszłam do tego co mi jest a niestety dermatolodzy na kase są jak o kant d**y potłuc:P

Gość gość
a ile masz lat?