Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narcyzmen

codziennie flirtuje z kobietami. Robię, to nie celowo, po prostu

Polecane posty

Gość narcyzmen

polowanie mam we krwi. Boję się, że jestem chory na narcyzm.

Gość narcyzmen
Bujaj mi wory raszplo.

Gość gość
Kotka ciebie rowniez to dotyczy. A do autora: chwalisz sie czy zalisz?

Gość gość
A co to ma wspólnego z narcyzmem?

Gość narcyzmen
u góry to wielki podszyw. Tak usłyszałem od kilku kobiet, że jestem bawidamek i chyba chory. Poczytałem w necie trochę o narcystycznych facetach. Teraz myślę, że niektóre opisane cechy tej choroby mam we krwi.

Gość narcyzmen
nie, chcę skrzywdzić kobiety, ale tylko jak popatrzę się jakieś w oczy ładnej kobiety to widzę, jak się rozpływa. Do tego miły pocałunek lub muśnięcie dłoni oraz kilka miłych słów i dostaję niezręczną propozycję. A jak nie jestem zainteresowany sex-em to czasami kończy się to lamentem lub ostrą awanturą. Lubię flirt, czy to jest narcyzm, a może źle postępuje.

Gość narcyzmen
żalę się, bo chwalić nie ma się czym - straciłem przez ten defekt ładną i mądrą dziewczynę. Nie wytrzymała. Ona uważa, że jestem złym człowiekiem, manipulantem i narcystycznym facetem - dlatego, że wzbudzam w niej zazdrość.

Gość narcyzmen
Kotka, język mam naprawdę wspaniały :P. Ten język potrafi przyjemnie uwieść.

Gość narcyzmen
Jakie techniki podrywu stosujesz narcyzmenie?

Gość narcyzmen
Przepraszam. Sam sobie zadałem to pytanie bo byście nigdy łajzy nie wpadli że tak można w interesujący sposób rozwinąć ten fanatatyczny temat.

Gość narcyzmen
I czy bierzesz z pupy do ust, bo to też ważne.

Gość narcyzmen
Biorę. Fanatatycznie!

Gość narcyzmen
zniszczyliście dobrą zabawę. Załóżcie sobie własny nick :P Miałem zamiar porozmawiać z kobietami o moim problemie :P

Gość narcyzmen
Oczywiście to z pupy do ust to jakiś pedzio się podszywa no ale cóż taka jego natura.

Gość narcyzmen
to, jak dziewczyny - szczerze, co sądzicie o narcyzach, słodziakach :)

Gość narcyzmen
Dodam że jestem mężczyzną zniewalająco przystojnym i to wiem doskonale od kobiet. Jestem wysoki,posiadam głos radiowego redaktora,jestem nienagannie elegancko i modnie ubrany/a łączenie mody i elegancji jest swego rodzaju sztuką w dzisiejszych pełnych tandety czasach/a także stosunkowo zamożny i niezależny jak na swój młody wiek. Mógłbym tu opowiedzieć o moich technikach flirtu z kobietami a także o sposobach ich uwodzenia ale nie chce by mój temat przekształcił się tu w tani tutorial dla prawiczków a wszyscy wiemy że trzeba mieć w sobie to "coś".:classic_cool:

Gość Iplr33slr
Ach.Narcyzmenie.Wszyscy to doskonale wiemy jednakże prosimy daj się skusić uchyl nam nieco rąbka tajemnicy tego jak to robisz że kobiety za tobą tak szaleją!Nie daj się prosić Narcyzmenie.

Gość narcyzmen
a, są takie kobiety, którym to nie przeszkadza. Nie spotkałem dotychczas takiej. Dziwne, że nawet kobieta z którą byłem, a miała bardzo duże powodzenie. We mnie wzbudzała zazdrość, a była o mnie tak zazdrosna.

Gość narcyzmen
to blond włosy i niebieskie oczy :)

no tak... wysoki blondas, o oczach jak niebo. no nie dziwie sie, ze padaja ci pod nogi;-) jestes ucielesnieniem disnejowskiego ksiecia z "kopciuszka".:-P:-D

Gość narcyzmen
No dobrze. Ale to i tak niewiele zmieni w waszym życiu albowiem jak już napisałem wcześniej trzeba mieć w sobie to "coś"i ja to mam. Stosuje taktykę i techniki flirtu pochodzące ze szkoły słynnego Giacomo Casanovy. Głosi ona iż flirt i uwodzenie kobiety to akt mający swój wstęp i rozwinięcie.By jednak wyrył się w pamięci kobiety pożądaniem do mężczyzny nie może się nigdy formalnie zakończyć. Mniejsza o rozwinięcie. Najważniejszy jest wstęp. Bywa różnie i zależnie od sytuacji. Czasem to mrugnięcie okiem,czasem wybrzuszenie w ciasnych levisach z serii 501 na wysokości krocza,czasem fantazyjny lok ułożony z włosów na klacie jaki akurat delikatnie wystawał z szarmancko rozpiętej koszuli od Armaniego. Bywa że pomagają w tym pozy pozwalające wyeksponować mój niewątpliwy atut w postaci zgrabnych pośladków. :classic_cool: Dobrą techniką gestu jest dyskretne wsunięcie języka w obecności kobiety pomiędzy palce dłoni złożone w literę V co ma oznaczać iż mężczyzna jest doskonały w technikach oralnych. Samo zgrabne świdrowanie językiem też stanowi niezwykle skuteczną metodę zdobywania pan szczególnie wrażliwych na tego typu pieszczoty. Może też być dobry samochód a najlepiej gruby portfel. :classic_cool:

Gość Krzyś14
Narcyzmen jest super :classic_cool:. Gdy dorosnę też będę taki jak on.:classic_cool:

Gość Trittiicco
Takich facetów jak autor kobiety uwielbiają.Nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Niemniej nie wszystkie kobiety.Pozatym trzeba jeszcze uwzględnić jedną sprawę. Czym innym jest uwieść a czym innym zdobyć. Jeśli nawet ktoś jest w stanie uwieść każdego nie każdemu będzie z takim kimś żyło się dobrze. Autor zrozumie to też gdy odezwie się w nim o ile w ogóle się odezwie,potrzeba ulokowania na stałe w kimś swych uczuć.