Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monikaaa0308

Szukam fotografa do Sesji Zdjęciowej w Egipcie w Sierpniu 2013

Polecane posty

Witam na początku sierpnia (prawdopodobnie od 1 do 15) wybieram się z przyszłym mężemdo Egiptu (a dokładniej do Hurghady) na podróż poślubną. Marzę o plenerowej sesji zdjęciowej w przepięknych krajobrazach egipskich. Szukam fotografa który będzie akurat w tym czasie na urlopie w Hurghadzie i chciałby wzbogacić swoje portfolio robiąc nam wymarzoną sesje zdjęciową:). Jeżeli ktoś jest zainteresowany to bardzo proszę o kontakt mailowy w celu dogadania szczegółów: monika03081989@o2.pl Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Jak ktoś liczy na przepiękne krajobrazy w Egipcie to się przeliczy :D tam jest sam piach i woda. Ładnie wyglądają jedynie hotele bo tam się dba o roślinność. Jedyne co e Egipcie jest pięknego to rafa, a pod wodą się raczej zdjęć nie robi. Jest tyle pięknych miejsc na sesję plenerową czemu akurat Egipt? Odradzam....

Gość Wacław Koń, fotografikier
Szanowni młodzi pierwszy raz w Egipcie? Jest dokładnie jak pisze gość przede mną, dodatkowo jest tam ograniczona swoboda poruszania się, dla mnie sesja w Egipcie to nieporozumienie, co innego Grecja czy Chorwacja.

Wiem jak wygląda Egipt, juz tam byliśmy na wakacjach więc wiem jak to wszystko wygląda masz racje poza hotelem nie wygląda to rewelacyjnie ;) Sesja może sie odbyć w obrębie hotelu(prawie każdy hotel ma piękny ogór-przynajmniej my na takie hotele trafialiśmy, sesja może odbyć się min. na plaży..jest wiele fajnych pomysłów na sesje. Ja nie mam jeszcze skonkretyzowanego pomysłu. Widziałam już sesje ślubne robione w Egipcie i efekt był niesamowity- stąd mój pomysł. Skoro i tak jedziemy w podróż poślubną bezpośrednio po ślubie to dlaczego nie zabrać ze sobą suknie i nie mieć pięknej pamiątki z podróży? ;) Pozdrawiam

Gość gość
Ale czemu Egipt na podróż poślubną? Masa ludzi, skwar, nagabywanie turystów... Na wycieczkę ok, ale podróż poślubną? Fakt jest niedrogi, ale to tyle... Ja wolę na podróż poślubną miejsce w którym można nacieszyć się sobą, jest cisza i spokój a nie cisnący się na plaży jak kurczaki ludzie. Ale co kto woli...

Rozumiem każdy ma jakieś swoje preferencję co do podróży. Byliśmy już w Egipcie, Turcji i Tunezji. Po raz kolejny chcemy wybrać się do Egiptu. Jeszcze nie zdecydowaliśmy się ostatecznie, ale chciałam się zorientować Czy jest w ogóle taka opcja aby się z kimś umówić na sesję ;) Z mojej strony to wstępna propozycja- do dogadania się... Pozdrawiam ;)

Gość gość
A ile macie pieniążków na taka sesję, tzn. ile jesteście w stanie przeznaczyć?

Gość gość
skoro byliscie tylko w Egipcie, Tunezji i Turcji, to nie macie pojęcia jak wyglądają piękne miejsca, polecam wybrac sie na Majorkę, jak zobaczycie to zrozumiecie co to są piękne wioki

Gość gość
Na Rodos - raj na ziemi...

Gość gość
Dokładnie - widzieliście tylko kawałek brudnej Afryki, ktoś kto ma wyobrażenie o tym jedzie np na Maderę, ale to już nie za 1200zł all.

Gość gość
Podlega krytyce: Fotograf , ktory wyjechal do Egiptu odpoczac od bzdurnego swiata rzecziwistosci polski, a jeszcze tam robic cos za darmo, bo dzieki darmowej pracy kazdy z nas moze wyjechac do Egiptu , Tunezji.... Bzdura... Napewno mamy do czynienia z modelka i modelem, ktorzy ubarwia portfolio jak trzeba. Kto chce cos tu robic za darmo?

Gość ulcia866
szukam fotografa do sesji zdjeciowej w podrozy poslubnej na Rodos przelom sierpnia wrzesnia 2013

Gość gość
Wzbogacić portfolio czyli ma wam to zrobić za darmo? W życiu by mi się nie chciało zabierać tego całego sprzętu, płacić za nadbagaż, zrezygnować z jednego dnia urlopu żeby komuś zrobić dobrze za darmo. Polaczek to zawsze cwany.

Gość gość
Za nadbagaż i za sejf w pokoju przez tydzień czy 2 żeby trzymać tam te graty, o ile wejdą do jednego. Ludzie to mają pojęcie o rzeczy.