Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z jajami 28 lat

Odchodze od żony bo mało zarabiam

Polecane posty

Żona 6000 złotych na rękę Ja 1500 złotych na rękę Mamy syna. Żona ma pracę załatwioną przez swojego tatusia po znajomości. Ja posiadam małe mieszkanie - pokój, kuchnia, łazienka. Ona krytykuje mnie że nie jestem taki jak jej ojciec, zaradny która zarabia po 150 tysięcy miesięcznie. Kupił mojemu synowi komputer, rower, nawet teść wyremontował specjalnie dla niego pokój w swoim domu. Przy okazji mnie krytykuje jaki to ze mnie ostatni dziad. W końcu zabroniłem synowi wszystkie te rzeczy od dziadka przyjmować.

Gość gość
no jestes dziad jak nie umiesz zagwarantowac dziecku i zonie zycia na poziomi. spadaj do innej ktora z mopsu korzysta dla niej bd bohaterem

Gość gość
Dziwię się,że ona jeszcze od Ciebie nie odeszła. Jak facet może pracować za 1500 zł :o Co za niedorajda życiowa :D

Pracuje za tyle bo nie ma innej pracy. Od czasu do czasu biore dodatkowe zlecenie i czasami jest 2 tysiące na miesiąc. Ja żonie zawsze ustępowałem, nawet przyjąłem jej nazwisko.

Gość gość
to nie masz jaj :)

Gość dupa jesteś a nie chłop
:P

Gość gość
jaki macie staz małzenski i czy od zawsze była taka roznica w pensjach i pytanie czy miedzy wami jest prawdziwa miłosc

Gość po prostu nie umiałeś żony
wyd*pcyć. Tak że nawet jej ojciec widział jaka ona jest podminowana z tego powodu.

Gość gość
to wkręć się do teścia do pracy

Nie wiem, może jestem inna, ale ja nie patrzę na to, ile zarabia mój Luby... I na pewno nie wytykałabym Mu, gdyby zarabiał mnie ode mnie. Hello gdzie w tym wszystkim jesteście Wy sami i miłość? Autorze- kasa nie jest najważniejsza na świecie ! Nie słuchaj znawców życia na kafe, tylko walcz o swoją rodzinę.