Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Z kim chcieli byście się spotkać z forum

Polecane posty

ja z mackiem i fiku,jestem bardzo ciekawa czy na żywo są takimi samymi debilami jak tutaj na forum x z tego samego wzgledu chcialbym sie spotkac z jednym z "prawikow" obojetnie z ktorym :-)

Gość gość
z prawikiem ? to mnie zaskoczyłeś ,myslałam ze wymienisz którąś z kobiet z forum ,np nadzie :P

Gość gość
skąd wiesz?moze jest normalna i sympatyczna? ;)

Gość gość
Macku za co mi dziękujesz? chcetnie się z Tobą spotkam ,tylko zabierz ze sobą książkę kucharską by nam tematów do rozmów nie zabrakło :P:D

Gość gość
szczery jest gejem wiec po co mu kobieta?

a w australii chodza do gory nogami ---- w torbie wszystko lepiej wyglada :)

Gość gość
czizas przybiegla sprawdzic czy szczerzas chce sie z nia spotkac a tu zonk, jemu chodzi o chlopaczka a nie babochlopa

Gość gość
a w australii chodza do gory nogami :D widzę ze nie uda mi się namówić Ciebie na spotkanie z nadzią :P ------------ ''Ale ja nie jestem zainteresowany. '' szkoda ,chciałam się przekonać czy jestes debilkiem czy nie ___________- ''czizas przybiegla sprawdzic czy szczerzas chce sie z nia spotkac a tu zonk, jemu chodzi o chlopaczka a nie babochlopa'' nie ,ona jest inteligentna,wie ze jest zbyt normalna by się z nią chciał spotkać :P;)

wie ze jest zbyt normalna by się z nią chciał spotkać x ponadprzecietna inteligencja jakby normalnosci zaprzecza :-) in this very case if is not the right question but when:-)

Gość gość
ponadprzecietna inteligencja jakby normalnosci zaprzecza no tak ,zle to ujęłam ,zbyt inteligenta by się z NIM spotkać :P

Gość gość
no dobrze, mam wrazenie, ze sama nie wiesz juz o co ci biega to tylko wrażenie ,wiem o co mi biega ;)