Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu facet chce bym była zazdrosna 24/h?

Polecane posty

Gość gość

Ciągle daje ku temu powody, jestem bardzo atrakcyjna a wygłupia się że tamte jakie ładne. rozumiem, mozna sie wyglupiac, ale czemu non stop?

Gość gość
dodam ze ma charakter żartownisia i jest przystojny

Gość gość
czy ktos wie?

Gość gość
olac to

Gość gość
no ale czemu tak chce zdenerwowac?

Gość gość
bo mnie to denerwuje, ale udaje ze stoickim sposobem ze mam to gdzies. czemu on tak robi?

Gość gość
help

Gość apokdasopnfsfs
chyba jesteś tak bardzo głupia jak bardzo ładna... chce wzbudzić zazdrość żeby wiedzieć, że Ci zależy, że w razie czego będziesz o niego walczyć, że chcesz jego i nie jest Ci obce uczucie zagrożenia, że wiesz, że on jest atrakcyjny i może podobać się innym kobietom

Gość apokdasopnfsfs
chyba jesteś tak bardzo głupia jak bardzo ładna... chce wzbudzić zazdrość żeby wiedzieć, że Ci zależy, że w razie czego będziesz o niego walczyć, że chcesz jego i nie jest Ci obce uczucie zagrożenia, że wiesz, że on jest atrakcyjny i może podobać się innym kobietom

Gość gość
ech do d**y z takim facetem, mialam juz jednego co ciagle wyglupial sie i bral nawet do tanca inne. czy ja nie moge trafic na normalnego goscia ;/

Gość gość
Ten ktoś ma osobowość lekko psychopatyczną. O faceta sie nie walczy. Jeśli lubi cię ranić to olej dziada i znajdź sobie coś nietoksycznego.

Gość gość
to jest racja...

Gość gość
to kobiety się nie walczy, olejesz go to znajdzie sobie inną. Tego kwiatu jest pół światu.

Gość gość
Huja prawda, kobiet jest zdecydowanie więcej i to my mamy bardziej w czym przebierać

Gość gość
a ja wiem o czym mówisz i na 100% jestem przekonana że takie zachowanie świadczy o tym, że on jest o Ciebie mega zazdrosny i takim zachowaniem buduje swoje zakompleksione ego. Zanałam takiego i z tego powodu już nie jesteśmy ze sobą. Po czasie doszło do tego, że wytykał mi wady albo je wymyślał żebym nie czuła się za atrakcyjna bo nie mógł znieść jak inni na mnie zwracali uwagę. To typ narcyza, uciekaj nie da się ztakim wytrzymać na dłuższa metę